Cem Garipoğlu Çin'de mi? Olay fotoğrafın sırrı çözülüyor

Cem Garipoğlu Çin'de mi? Olay fotoğrafın sırrı çözülüyor

İstanbul’da 3 Mart 2009 tarihinde henüz 17 yaşında iken öldürülen Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu’nun mezarı açılıyor. 5 yıl cezaevinde kalan ancak daha sonrasında intihar ettiği açıklanan Garipoğlu’na ait bir iddiada Çin’e kaçtığı söylemleri bile yer alıyor.

Gündem

03.10.2024, 11:58

Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürülen Münevver Karabulut cinayeti o dönemde kadın cinayetlerini uzunca bir süre gündemde yer almasına sebebiyet vermişti. Ancak Garipoğlu’nun mezarının açılmasına rağmen halen daha yaşadığı ve yurt dışına kaçtığı iddiaları bile var.

Çin’de yaşadığı iddia edilen Cem Garipoğlu hakkında yıllar önce ortaya çıkan bir fotoğraf yeniden gündem oldu. Fotoğrafta kızı öpen kişinin Garipoğlu olduğu iddia edilirken daha öncesinde de cezaevinde iken Garipoğlu’nun Çince çalıştığına dair belgelere bile rastlanmıştı.

Cem Garipoğlu

İstanbul’da öldürüldükten sonra cansız bedeni Etiler'de bir çöp konteynerine atılan 17 yaşındaki Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu, 10 Ekim 2014 tarihinde cezaevinde iken hayatına son vermişti. Aradan geçen yıllar sonrasında başta Karabulut Ailesi olmak üzere tüm kamuoyu bu intiharı şüpheli bulurken mezarın açılması istenmişti.

Cem Garipoğlu

Kararın çıkması sonrasında mezardan çıkarılacak ceset incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na götürülecek. Feth-i kabir işlemi süresince kamera ve fotoğraf çekimi de gerçekleştirilecek. Garipoğlu'ndan alınan DNA örnekleri, ailesiyle eşleştirilecek ve mezardaki kişinin Garipoğlu olup olmadığı da netlik kazanmış olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading