Sitede Ara

Cem Garipoğlu nasıl öldü? Münevver Karabulut'u neden öldürdü?

Cem Garipoğlu nasıl öldü? Münevver Karabulut'u neden öldürdü?

Türkiye’nin gündeminde uzunca bir süre kalan Münevver Karabulut cinayetinde Cem Garipoğlu’nun isminin geçmesi ve intihar olayı ortalığı karıştırmıştı. Peki, Münevver Karabulut neden öldürüldü?

Gündem

26.09.2024, 13:25

Lise öğrencisi Münevver Karabulut, 3 Kasım 2009 tarihinde başı kesilerek öldürülmüş ve bir anda Türkiye’nin gündeminde ilk sırada yer almıştı. Münevver'i öldüren Cem Garipoğlu ise cinayetin akabinde 197 gün sonra 17 Eylül 2009 tarihinde teslim olmuştu.

11 Şubat 2010 tarihinde hakim karşısına çıkan Garipoğlu, 10 Ekim 2014 tarihinde Silivri'de cezasını çektiği 5 No'lu L Tipi Kapalı Cezaevi'nde bir ip ve poşet kullanarak intihar etmişti.

Altan Gencebay ve Berna Arduç kimdir? Orhan Gencebay'ın oğlu evlendi! Altan Gencebay ve Berna Arduç kimdir? Orhan Gencebay'ın oğlu evlendi! Haberi Görüntüle

CEM GARİPOĞLU ÖLDÜ MÜ?

Cem Garipoğlu, 3 Mart 2009 tarihinde Münevver Karabulut’u başını keserek öldürmüş ve 197 gün sonra İstanbul’da teslim olmuştu. Yargılama sonucunda 24 yıl hapis cezasına çarptırılan Cem Garipoğlu, 10 Ekim 2014 tarihinde Silivri Cezaevi'nde kendini boğarak intihar etmişti.

Cem Garipoğlu

Münevver Karabulut'un cesedi çöp toplayıcı bir kişi tarafından çöp konteynerinde parçalanmış halde bulunurken yapılan adli tıp incelemesi sonucunda başı gövdesinden ayrılmadan önce bıçak darbeleri ile yaralandığı ve daha sonrasında öldüğü belirlendi.

Karabululut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, yaptığı açıklamasında "Malumunuz olduğu üzere; yaklaşık 15 yıldır Münevver Karabulut'un hunharca ve vahşice katledilmesi ile ilgili dosyayı mağdur aile vekili olarak takip ediyoruz. Bu kapsamda son olarak Cem Garipoğlu'nun mezarının açılarak C.M.K m. 87/4 uyarınca fethi kabir işleminin yapılmasını talep etmiştik. Müvekkil Süreyya Karabulut'un talebi üzerine özellikle son iki yıldır bu konuda etkili bir hukuki süreci hayata geçirdik. Yıllardır devam eden hukuki mücadelemiz neticesinde, Sayın Başsavcılığın vermiş olduğu bu karar son derece önemli ve sevindiricidir” sözlerini sarf etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading