Cem Garipoğlu ölmedi mi? Cem Garipoğlu'nun mezarından alınan DNA sonuçları belli oldu mu?

Cem Garipoğlu ölmedi mi? Cem Garipoğlu'nun mezarından alınan DNA sonuçları belli oldu mu?

Münevver Karabulut cinayeti Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Cem Garipoğlu tarafından vahşice katledilen 17 yaşındaki Münevver'in ailesi Cem Garipoğlu'nun öldüğünü kabul etmiyordu. Karabulut ailesinin başvurusu üzerine Cem Garipoğlu'nun mezarı bugün yeniden açıldı ve DNA örnekleri alındı. Cem Garipoğlu ölmedi mi? Cem Garipoğlu'nun mezarından alınan DNA sonuçları belli oldu mu? soruları ise pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı. 

Gündem

03.10.2024, 11:29

Münevver Karabulut, 3 Mart 2009 tarihinde Bahçeşehir'de Cem Garipoğlu tarafından öldürülmüştü. Cem Garipoğlu günler sonra teslim olduktan sonra 24 yıl hapse mahkum edilmişti. Cem Garipoğlu cezaevinde kendisini iple boğarak intihar etmişti. Münevver Karabulut ailesi ise Cem Garipoğlu'nun ölmediğini iddia ediyordu. Kamuoyunda em Garipoğlu ölmedi mi soruları sorulmaya devam ederken Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına ve DNA örneklerinin alınmasına karar verdi. Cem Garipoğlu'nun mezarından alınan DNA sonuçları belli oldu mu?

Katliam destekçileri BM'deki sözleri hazmedemedi! Erdoğan'ı hedef alan Avusturya'ya Türkiye'den tepki! Katliam destekçileri BM'deki sözleri hazmedemedi! Erdoğan'ı hedef alan Avusturya'ya Türkiye'den... Haberi Görüntüle

CEM GARİPOĞLU ÖLMEDİ Mİ?

Münevver Karabulut'u öldüren ve tutuklandıktan sonra kaldığı hücrede yaşamına son veren Cem Garipoğlu'nun ölüp ölmediği halen tartışma konusu. Karabulut ailesi Cem Garipoğlu'nun ölmediğini ve yurt dışında yaşadığını iddia ediyordu. Peki gerçekten de Cem Garipoğlu ölmedi mi? Cem Garipoğlu'nun mezarı bugün saat 11.00'de açıldı. Polis mezarlık etrafında bariyerlerle geniş güvenlik önlemi aldı. Ceset Adli Tıp Kurumu'na götüülüp DNA örnekleriyle eşleştirme yapılacak. Mezarda yatan kişinin Cem Garip olup olmadığı bu eşleşme sonucu belli olacak.

2 Ekim hileli ürünler ve markalar listesi | Hile ve tağşiş yapan markalar ve ürünler neler? 2 Ekim hileli ürünler ve markalar listesi | Hile ve... Haberi Görüntüle

CEM GARİPOĞLU DNA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Mezarda yatan kişinin Cem Garipoğlu olup olmadığı yönündeki iddialar üzerine fethi kabir işlemi yapılması Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kabul edildi. Mezardan alınan DNA örnekleri üzerinde analizler yapılacak. Sürecin ne zaman tamamlanacağı ise henüz bilinmiyor. Cesedin diş, saç ve sırt kemiklerinden DNA alınacağı belirtildi. 

Ev almak isteyenlere müjde! Bakanlık düğmeye bastı: Yüzde 50'sini devlet karşılayacak! Ev almak isteyenlere müjde! Bakanlık düğmeye bastı: Yüzde 50'sini devlet ... Haberi Görüntüle

CEM GARİPOĞLU NE ZAMAN ÖLDÜ?

2009 yılında Münevver Karabulut adlı 17 yaşındaki lise öğrenci İstanbul Bahçeşehir'deki bir villada Cem Garipoğlu tarafından vahşice katledilmişti. Cem Garipoğlu aylar sonra teslim olarak tutuklanmıştı. Cem Garipoğlu'nun tutuklu olduğu cezaevinde gerçekten intihar edip etmediği sorusuna yanıt bulacak. Cem Garipoğlu 10 Ekim 2014 tarihinde intihar etmişti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading