Cem Garipoğlu Yahudi mi? Garipoğlu ailesinin kökeni hangi dine mensup?

Cem Garipoğlu Yahudi mi? Garipoğlu ailesinin kökeni hangi dine mensup?

Cem Garipoğlu’nun mezarı sonunda açılıyor. Münevver Karabulut cinayetinin sorumlusu olan ve daha sonrasında cezaevinde intihar eden Garipoğlu’nun hangi dine mensup olduğu merak ediliyor. Peki, Garipoğlu ailesinin kökeni nedir?

Gündem

03.10.2024, 11:12

Münevver Karabulut cinayetinin sorumlusu olan Cem Garipoğlu’nun mezarı açılıyor. Feth-i Kabir kararının alınmasıyla birlikte Garipoğlu ailesi hakkında geçmiş dönemden günümüze kadar gelen iddialar yeniden gün yüzüne çıktı.

Özellikle de Garipoğlu ailesinin dini hakkındaki iddialar pek çok kez gündeme gelmesine rağmen arka planda kaldı. Karabulut’un ayine kurban gittiği iddiaları uzunca bir süre gündemi oyalarken Garipoğlu’nun mezarının açılarak DNA testinin yapılması bazı olayları da kesinleştirecek.

Türkiye’de ilk faiz indirimi ne zaman? Merkez Bankası faizi hangi ay düşürecek? Türkiye’de ilk faiz indirimi ne zaman? Merkez Bankası faizi hangi... Haberi Görüntüle

GARİPOĞLU AİLESİNİN KÖKENİ

Münevver Karabulut’u öldüren ve daha sonrasında cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu ailesinin kökeni Cezayirlidir. Dedesi aslen Cezayirli olan Garipoğlu’nun Yahudi dinine mensup olduğu bile iddia edildi.

Cem Garipoğlu

Son dakika haberi... 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde metrobüs kazası: Yaralılar var! Son dakika haberi... 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde metrobüs kazası: Yaralılar... Haberi Görüntüle

CEM GARİPOĞLU YAHUDİ Mİ?

Karabulut’un avukatı Rezan Epözdemir, 2023 yılında katıldığı bir programda Yahudilerin kanlı ayin yaptığını ve bunun Osmanlı döneminde de sürdürüldüğünü, Garipoğlu ailesinin de Yahudi olduğunu resmen açıklamıştı.

Epözdemir daha öncede Garipoğlu ailesinin Yahudi olduğunu ve mayasız ayin yaptıklarını ve mahkemenin de cinayet gerekçesi olarak bu ihtimali araştırdığını söylemişti.

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading