Cem Garipoğlu'nun babası kim? Mehmet Nida Garipoğlu iş adamı mı, serveti ne kadar?

Cem Garipoğlu'nun babası kim? Mehmet Nida Garipoğlu iş adamı mı, serveti ne kadar?

2009 yılında Münevver Karabulut Cem Garipoğlu tarafından vahşice katledilmişti. Aylar sonra teslim olan Cem Garipoğlu'nun aile üyeleri de yargılanmıştı. Cem Garipoğlu tutuklu bulunduğu cezaevinde 2014'te intihar etmişti. Cem Garipoğlu'nun mezarı bugün yeniden açıldı. Cem Garipoğlu'nun babası kim? Mehmet Nida Garipoğlu iş adamı mı, serveti ne kadar? soruları ise bir kez daha gündeme geldi.

Gündem

03.10.2024, 12:30

İstanbul Bahçeşehir'de 17 yaşında bir lise öğrencisinin parçalanmış cesedi bir çöp konteynırında bulunmuştu. Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürülen Münevver Karabulut'un ailesi kızlarının katıilinin ailesi tarafından saklandığını iddia etmişti. Cem Garipoğlu tutukandıktan yıllar sonra cezaevinde intihar etmişti. Garipğolu'nun ölümü üzerine tartışmalar bitmedi. Mezarda yatan kişinin Cem Garipoğlu olmadığı iddiaları zaman zaman gündeme geldi. Cem Garipoğlu'nun babası Nida Garipoğlu yaşanan tartışmalara son vermek için Mehmet Nida Garipoğlu, "fethi kabir" ve "DNA eşleştirmesi" yapılması talebinde bulundu. Garipoğlu'nun mezarı 3 Ekim'de açıldı ve DNA örnekleri alındı. Yaşanan süreçte Cem Garipoğlu'nun babasının kim olduğu da merak konusu oldu. Cem Garipoğlu'nun babası kim? Mehmet Nida Garipoğlu iş adamı mı, serveti ne kadar? soruları pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Bakanlık harekete geçti! Engelli bireye kötü muameleye soruşturma Bakanlık harekete geçti! Engelli bireye kötü muameleye soruşturma Haberi Görüntüle

CEM GARİPOĞLU'NUN BABASI KİM?

Cem Garipoğlu'nun babası Mehmet Nida Garipoğlu'dur. Mehmet Nida Garipoğlu Türkiye'yi şok eden cinayetin ardından suçluyu kayırma ve saklama suçlamasıyla yargılanmıştır. Cem Garipoğlu’nun cinayetten sonra kaçmasına yardım ettiği iddası ile yargılanan Mehmet Nida Garipoğlu ceza almıştır. Mahkeme heyeti, Mehmet Nida Garipoğlu hakkında ''suçluyu kayırma'' suçunu oluşturduğunu, ancak bu suç üst soy tarafından işlendiği için ceza verilmesine yer olmadığına karar verdi. Mehmet Nida Garipoğlu yargılama sonucunda beraat etmiştir. 

Survivor İstanbul! CHP-DEM uzlaşısı çile getirdi: Öğrenciler çamurla kaplanan yoldan demirlere tırmanarak geçtiler Survivor İstanbul! CHP-DEM uzlaşısı çile getirdi: Öğrenciler çamurla kaplanan yoldan... Haberi Görüntüle

MEHMET NİDA GARİPOĞLU SERVETİ NE KADAR?

Garipoğlu ailesi Türkiye'nin önde gelen ailelerinin başında geliyordu. Çeşitli iş dallarında faaliyet gösteren Garipoğlu Holding kısa sürede çöküş yaşamıştır. Mehmet Nida Garipoğlu, ailenin büyük sanayi kuruluşlarından olan Garipoğlu Holding'in sahipleri arasında yer alıyordu. Mehmet Nida Garipoğlu'nun 2024 yılında ne kadar serveti olduğuna dair bir detay bulunmuyor. 

Yüksel Arslan kimdir? ASKİ Spor Başkanlığı'ndan neden istifa etti? Yüksel Arslan kimdir? ASKİ Spor Başkanlığı'ndan neden istifa etti? Haberi Görüntüle

CEM GARİPOĞLU'NUN ANNESİ KİMDİR?

Cem Garipoğlu'nun annesi Makbule Garipoğlu'dur. Mahbule Garipoğlu Türkiye'nin konuştuğu Münevver Karabulut cinayeti sonrası oğluna yardım ettiği gerekçesiyle yargılanmış ve ceza almıştır.

2024-2025 AUZEF sınav görevli ücreti | Kasım-Aralık zamlı AUZEF gözetmen-yedek gözetmen-salon başkanı sınav görevi ücreti ne kadar? 2024-2025 AUZEF sınav görevli ücreti | Kasım-Aralık zamlı AUZEF gözetmen-yedek... Haberi Görüntüle

HAYYAM GARİPOĞLU KİMDİR?

Hayyam Garipoğlu 1954 yılında Adana'da dünyaya geldi. Türk iş insanı, televizyon kanalı (Smart Holiday TV) eski sahibidir. 

Garipoğlu Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Münevver Karabulut cinayetinde sanık olan Cem Garipoğlu'nu sakladığı iddiaları nedeniyle "suçluyu kayırmak" suçundan yargılanması ve yargılama sonunda üç yıllık hapis cezası alması ile tanınmaktadır.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading