Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak! Münevver'in teyzesinden kafaları karıştıran açıklama: Minareyi çalan kılıfını hazırlar!

Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak! Münevver'in teyzesinden kafaları karıştıran açıklama: Minareyi çalan kılıfını hazırlar!

İstanbul Bahçeşehir'deki bir villada 2009 yılında Münevver Karabulut'u öldüren Cem Garipoğlu'nun tutuklu olduğu cezaevinde gerçekten intihar edip etmediği sorusuna yanıt aranıyor. İddialar üzerine Karabulut ailesi, avukatları aracılığıyla fethi kabir talebinde bulunmuştu. Ailenin avukatları tarafından yapılan talep, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kabul edildi. Cem Garipoğlu'nun mezarı pazartesi günü açılacak. Gözlerin çevrildiği olayla ilgili Münevver'in teyzesi açıklamalarda bulunup "Minareyi çalan kılıfını hazırlamıştır muhakkak" sözleriyle delillerin karartılabileceğini iddia etti.   

Gündem

27.09.2024, 20:19

2009 yılında işlenen cinayetin ardından Cem Garipoğlu, 197 gün sonra yakalanmış ve 10 Ekim 2014 tarihinde ise kaldığı hücrede ölü bulunmuştu.O tarihten bu yana olaya intihar süsü verilerek yurt dışına kaçırıldığına yönelik iddialar gündemdeydi.İddialar üzerine Karabulut ailesi, avukatları aracılığıyla fethi kabir talebinde bulunmuştu. Ailenin avukatları tarafından yapılan talep, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kabul edildi. Bu kabul kapsamında Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması için Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na talimat yazıldı.

SGK uzmanı İsa Karakaş net konuştu: Kademeli emeklilik o tarihte geliyor! SGK uzmanı İsa Karakaş net konuştu: Kademeli emeklilik o tarihte... Haberi Görüntüle

İNTİHAR EDEN KİŞİ CEM GARİPOĞLU MUYDU? 

İstanbul'da 2009 yılında canice katledilen 17 yaşındaki Münevver Karabulut cinayetinde iddiaların ardı arkası gelmiyor. Cem Garipoğlu 2014 yılında Silivri Cezaevi'ndeki koğuşunda intihar etmiş, ölen kişinin katil zanlısı olmadığı öne sürülmüştü. İddialar üzerine Karabulut ailesi, avukatları aracılığıyla fethi kabir talebinde bulunmuştu. Ailenin avukatları tarafından yapılan talep, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kabul edildi. Bu kabul kapsamında Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması için Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na talimat yazıldı.

Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak! Münevver'in teyzesinden kafaları karıştıran açıklama: Minareyi çalan kılıfını hazırlar! Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak! Münevver'in teyzesinden kafaları karıştıran açıklama: Minareyi... Haberi Görüntüle

MEZAR AÇILINCA KAMERAYLA ÇEKİLECEK 

Başsavcılığın, kimlik teşhisinde kullanılmak üzere Cem Garipoğlu'nun yakınlarından veya komşularından birinin mezarlıkta hazır edilmesi ve belediyeyle de irtibata geçilip cesedin incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumuna nakli için araç ve görevlilerin bulundurulmasını istediği talimat yazısında, kamera ve fotoğraf çekimi yapılmak üzere olay yeri inceleme ekibi veya bu işlerde uzman kişilerin de mezarlıkta hazır edilmesi talep edildi. Edinilen bilgiye göre Cem Garipoğlu'nun mezarı pazartesi günü açılacak.

Lübnan Sağlık Bakanı açıkladı: Ölü sayısı 37'ye yükseldi Lübnan Sağlık Bakanı açıkladı: Ölü sayısı 37'ye yükseldi Haberi Görüntüle

EMNİYET GÖREVLİLERİ HAZIR BULUNACAK 

Talimat yazısında, Garipoğlu'nun mezarının bulunduğu Karacaahmet Mezarlığı'nda "fethi kabir" işleminin gerçekleştirilmesine karar verildiği ifade edilerek, işlemin delil kaybı olmaksızın gerçekleştirilmesi ve işlem boyunca adli heyetin güvenliğinin sağlanması için emniyet görevlilerinin hazır edilmesi belirtildi.

13 yaşındaki çocuk okulda dehşet saçtı! Öğrencilerin boğazını kesti, çekiçle vurdu 13 yaşındaki çocuk okulda dehşet saçtı! Öğrencilerin boğazını kesti, çekiçle... Haberi Görüntüle

"HEPİMİZ RUH GİBİ YAŞAYAN İNSANLAR OLDUK"

Bolu'nun Mengen ilçesi Kayabaşı köyünde bulunan Münevver Karabulut'un kabrini ziyaret eden teyzesi konuştu. Acılı teyze, "2009'da bu olay olduğundan beri hepimiz ruh gibi yaşayan insanlar olduk. Bu olay biliyorsunuz çok şeye gebe oldu.

20 Eylül bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün Süper Lig'de kimin maçı var? 20 Eylül bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün Süper... Haberi Görüntüle

"MİNAREYİ ÇALAN KILIFINI HAZIRLAMIŞTIR"

Garipoğlu ailesi tarafından birçok delil, her şey karartıldı. Şimdi de Garipoğlu'nun kabrinin açılması düşünülüyor. Pazartesi günü inşallah Allah'ın izniyle yapılacak ama minareyi çalan kılıfını hazırlamıştır muhakkak. Üzerinden yıllar geçti. Toprakta artık DNA izi kalmamış olabilir. Toprak türleri var, asit var, DNA'sı yok olmuş olabilir. Her şey olabilir" dedi.

"Sonuçta giden geri gelmiyor" diyen teyze, "Biz yaşadığımız acıyı biliriz. Ama ne diyelim? Ben çocuğumuzun cennette olduğunu düşünüyorum. Ablam, eniştem, aile bitik durumda. Giden can geri gelmiyor. Allah bunu bize yaşatanlara da aynısını yaşatsın inşallah" diye konuştu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading