Cem Garipoğlu'nun mezarında neden kefen yok? Cem Garipoğlu kefensiz mi gömüldü?

2009 yılında 17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut'u vahşice öldüren Cem Garipoğlu tutuklu bulunduğu ceza evinde intihar ederek yaşamına son vermişti. Cem Garipoğlu'nun mezarı bugün DNA örneği alınması için açıldı. Ancak mezarda kefen olmadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki Cem Garipoğlu'nun mezarında neden kefen yok? Cem Garipoğlu kefensiz mi gömüldü?

Gündem

03.10.2024, 14:59

Münevver Karabulut Bahçeşehir’de bulunan bir villada 2009 yılında Cem Garipoğlu tarafından 17 yaşında katledilmişti. Cem Garipoğlu vahşi cinayetin ardından kaçmış ve aylar sonra teslim olmuştu. Cezasını çektiği hapishanede intihar eden Cem Garipoğlu'nun ölümü tartışma konusu olmuştu. Pek çok kişi Cem Garipoğlu'nun gerçekte ölmediğini düşünüyordu.  Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Cem Garipoğlu’nun mezarının açılması için Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na talimat yazdı. 3 Ekim'de mezardan  DNA örekleri alınmak üzere Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı. Mezarda kefen olmadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Preveze Deniz Zaferi paylaşımı: 'Mavi Vatan'ımızda fedakarca görev yapan tüm denizcilerimize selamlarımı iletiyorum' Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Preveze Deniz Zaferi paylaşımı: 'Mavi Vatan'ımızda fedakarca görev... Haberi Görüntüle

CEM GARİPOĞLU'NUN MEZARINDA KEDEN KEFEN YOK?

Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözemir, fethi kabir işlemi sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Epözdemir açıklamasında  “İki tabaka vardı. İlk tabakada hiçbir şey yok. Kefen ve bez yoktu. Toprağın üzerinde dağınık şekilde kemikler ve kafatası vardı. Kefen ve bezin olmadığı tutanağa geçti.” dedi. Kefenin neden olmadığı sorusuna ise "Onu anlayamadım hiçbir kefen bez yok. Bu birkaç alternatifi bize verebilir. 10 sene içinde kaybolmuş ya da aşınmış olabilir mi ? O bana çok rasyonel gelmiyor. Sonradan kemiklerin bırakılma ihtimali kefenin olmadığı yerde çok kuvvetli bir ihtimal olarak karşımızda duruyor. O beni ziyadesiyle rahatsız etti. 2014 yılında defin işlemi sırasında da kayıt alınmamış. Biz de otopsiye girmedik yasal hakkımız da yok " diyerek yanıt verdi?

İstanbul'da 120 bin TL'lik iPhone izdihamı! Geceden kuyruğa girdiler İstanbul'da 120 bin TL'lik iPhone izdihamı! Geceden kuyruğa girdiler Haberi Görüntüle

CEM GARİPOĞLU KEFENSİZ Mİ GÖMÜLDÜ?

Cem Garipoğlu'nun kefenle mi yoksa kefensiz mi defnedildiği soruları sorulmaya başlandı. Cem Garipoğlu 2014'te kaldığı hücrede intihar ederek yaşamına son vermişti.  Bahçeşehir’de 2009 tarihinde lise öğrencisi Münevver Karabulut’u vahşice öldüren Cem Garipoğlu’nun mezarı açıldı. Mezardan çıkarılan cesedin kalıntıları Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Cem Garipoğlu'nun mezarında kefen olmaması ise dikkatlerden kaçmadı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading