Cem Öğretir'e ne oldu, sağlık durumu nasıl? Spiker Cem Öğretir kimdir?

Cem Öğretir'e ne oldu, sağlık durumu nasıl? Spiker Cem Öğretir kimdir?

ATV Ana Haber spikeri Cem Öğretir'in akşam saatlerinde Esra Erol'un yayınına bağlandığı anda burnu kanaması korku yarattı. Peki, Cem Öğretir'in sağlık durumu nasıl?

Gündem

10.10.2024, 10:06

ATV ekranlarında akşam saatlerinde yayınlanan Esra Erol'un programına bağlanan ATV Ana Haber spikeri Cem Öğretir'in bir anda burnundan kan gelmeye başladı. Günün başlıklarından kısa bir geçiş sunan Öğretir'in burnunun kanadığı anda Esra Erol panik oldu.

Öğretir burnunun kanadığını ilk anda durumu fark etmezken Öğretir yayından aldındı. Ünlü spikerin sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Halil Ergün nasıl zayıfladı? Diyet mi yaptı ameliyat mı oldu? Halil Ergün nasıl zayıfladı? Diyet mi yaptı ameliyat mı oldu? Haberi Görüntüle

CEM ÖĞRETİR KİMDİR?

Cem Öğretir 8 Ağustos 1973 tarihinde İngiltere'de dünyaya geldi. 4 yaşına kadar yaşantısına burada devam eden Öğretir, mesleğe 1995 yılında başladı. Pek çok özel kurumda editör, muhabir ve spiker olarak çalışan Öğretir, 2009 yılında ATV'ye geçti.

Cem Öğretir

10 Ağustos tarihinden itibaren ATV Ana Haber'i sunmaya başlayan Öğretir, birçok ödüle layık görüldü.

Üniversite eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde tamamlayan ünlü spiker 1995'te Anadolu Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünden mezun oldu. Kendisi gibi haberci ve sunucu olan Seda Öğretir ile 2016 yılında evlenen Cem Öğretir çiftinin 1 kızları vardır.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading