Cemile Yıldız kimdir? Mevzular Açık Mikrofon'a katılan 2 çocuğu öldürülen anne kim? Feryadı yürekleri dağladı!

Cemile Yıldız kimdir? Mevzular Açık Mikrofon'a katılan 2 çocuğu öldürülen anne kim? Feryadı yürekleri dağladı!

Oğuzhan Uğur’un Mevzular Açık Mikrofon programına katılan anne 2 çocuğunun eşi tarafından katledildiğini ve yaşadığı acı süreci anlattı. Acılı annenin anlattıkları salondakileri ve tüm Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu. Programın fragmanı sosyal medyada hızla yayılırken "Cemile Yıldız kimdir? Mevzular Açık Mikrofon'a katılan 2 çocuğu öldürülen anne kim?" soruları arama mıotorlarına soruldu. Acılı annenin haklı feryadı yürekleri dağladı.

Gündem

12.10.2024, 18:19

Türkiye'de kadın cinayetleri ve aile içi şiddet gündemdeki yerini korurken Oğuzhan Uğur’un Mevzular Açık Mikrofon programı 6284 Özel yayınını yaptı. Yayında söz alan bir anne yaşadığı acı süreci anlatınca hem salondakiler hemde izleyenler gözyaşlarına hakim olamadı. Sesini duyurmak isteyen bir annenin feryadı tüm Türkiye tarafından duyuldu ancak annenin 2 çocuğu ihmaller nedeniyle hayatını kaybetti. Cemile Yıldız kimdir? Mevzular Açık Mikrofon'a katılan 2 çocuğu öldürülen anne kim? soruları ise arama motorlarına sorulmaya başlandı.

Gökhan Dinç'in 'Abi' ifadesi neden sorun oldu? Acun Ilıcalı ile tartışma büyüyor! Sosyal medya alev alev yanıyor... Gökhan Dinç'in 'Abi' ifadesi neden sorun oldu? Acun Ilıcalı ile... Haberi Görüntüle

CEMİLE YILDIZ KİMDİR? 

Cemile Yıldız bu hayattaki belki de en büyük acıyı yaşayan bir anne. Ankara'da yaşayan Cemile Yıldız eşinden boşanmak istiyordu. 2 çocuğu eşi tarafından vahşice katledilmişti. Katil koca da intihar ederek yaşamına son vermişti.

Yaşanılan acı olay basında uzun süre yer almıştı. 

Acılı anne Cemile Yıldız, Mevzular Açık Mikrofon 6284 Özel programına katıldı.

3 ay önce eşi 2 çocuğunu kaybeden Cemile Yıldız programda yaptığı konuşma tüm Türkiye'nin içini yaktı. Yıldız “Ben sadece boşanmak istemiştim.” dedi.

Cemile Yıldız konuşmasında "Ben 6284'ü de bilmem, İstanbul Sözleşmesi'ni de bilmem. Ben 2 çocuk annesiyim, hala anneyim. 100 gün önce benim çocuklarım babaları tarafından öldürüldü. 100 gündür atamadığım çığlığı atmaya geldim buraya. Ben sadece boşanmak istemiştim" diyerek yaşadığı büyük acıyı anlattı. 

Salondakiler ve izleyiciler ise anlatılanlar karşısında göz yaşlarına hakim olamadı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading