Cenaze töreni değil maskeli balo gibiydi! Fetullah Gülen'in cenaze töreninde yüzünü gizleyenlerin kimlikleri belli oldu!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in ABD'deki cenaze törenine katılan FETÖ'cülerin yüzlerini gizleme çabası dikkatlerden kaçmadı. Maskeli baloyu andıran cenaze töreninde FETÖ'cüler şapka, gözlük ve maske takarak objektiflerden saklandılar. Cenazesine katılan örgüt mensuplarından yüzünü gizleyenlerin kim oldukları ortaya çıktı.

Gündem

26.10.2024, 13:44

Bu hafta başı ölüm haberi duyurulan Fethullah Gülen için New Jersey eyaletindeki Skylands Stadium'da cenaze töreni düzenlendi. Spor kompleksinde cenazesine katılan FETÖ mensuplarından bir bölümü, taktıkları şapka, gözlük ve maskelerle yüzlerini gizlemeye çalıştı.

Kaymakam atama sonuçları görev yeri sorgulama: 109. dönem kaymakam adayları listesi Kaymakam atama sonuçları görev yeri sorgulama: 109. dönem kaymakam adayları... Haberi Görüntüle

GÖRÜNTÜ VERMEK İSTEMEDİLER 

Terör örgütü FETÖ'nün lideri teröristbaşı Fetullah Gülen'in cenaze töreni için ABD'de binlerce kişi toplandı. Toplananlar ise yüzlerini gizleyerek, görüntü vermek istemedi.

Mavi Mağara 2 ne zaman? Mavi Mağara (Blue Cave) ikincisi çıkacak mı? Mavi Mağara 2 ne zaman? Mavi Mağara (Blue Cave) ikincisi... Haberi Görüntüle

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU 

Yüzlerini gizlemek için şekilden şekilde giren örgüt üyelerinden bazılarının ise kimlikleri belli oldu.

Yerleşim planı yayımlanmış! TUSAŞ saldırısında çarpıcı detay: Kritik noktanın krokisi internette Yerleşim planı yayımlanmış! TUSAŞ saldırısında çarpıcı detay: Kritik noktanın krokisi... Haberi Görüntüle

İŞTE KİMLİKLERİ BELLİ OLANLAR

Eski Binbaşı Ahmet Kalkan, eski Tümamiral Mustafa Zeki Uğurlu ve eski Binbaşı Engin Büker'in cenazede yüzlerini gizleyen örgüt üyeleri arasında olduğu ortaya çıktı.

Blogger neden engellendi? Blogspot kapatıldı mı? Blogger neden engellendi? Blogspot kapatıldı mı? Haberi Görüntüle

"YÜZÜNÜZÜ GİZLİ TUTUN"

WhatsApp'tan yayınlanan bilgilendirme mesajında  elebaşı Gülen'in cenazesine katılacak örgüt mensuplarına, yanlarına yüzlerini gizleyebilecek eşyalarını almaları tavsiye edildi. Mesajda, "Maske, şapka ve gözlük takın. TR basını olacak. Güvenlik olacak. QR kodu ile stadyuma giriş yapılacak." ifadesi yer aldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading