Yandex Metrica

Cenk Hoca kimdir? Taner Tolga Tarlacı hapse mi girdi?

Cenk Hoca kimdir? Taner Tolga Tarlacı hapse mi girdi?

2011 yılında Survivor yarışmasıyla meşhur olduktan sonra skandalları ile gündemden düşmeyen Taner Tolga Tarlacı'nın Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde gözaltına alındıkan sonra 18 yıl hapis cezasına çarptırıldığı açıklandı. Cenk Hoca adlı fenomen tarafından yapılan açıklanada "Taner'in hayatı cezaevinde geçecek" dedi. Cenk Hoca'nın kim olduğu sorusu ise gündeme geldi. Peki Cenk Hoca kimdir, nereli, ne iş yapıyor?

Gündem

11.09.2024, 11:09

2011 yılında Survivor yarışmasıyla gündeme gelen Taner Tolga Tarlacı son zamanlarda skandalları ile gündemden düşmüyordu. Özel hayatı ile de uzun süre gündemde kalan Taner Tolga Tarlacı'nın bir kıza tecavüz ettiği iddiası gündeme gelmişti. Bıçakla gasp dahil pek çok suçtan Türkiye'de yargılanan Taner Tolga Tarlacı Türkiye'den kaçmıştı. Tarlacı’nın, Kıbrıs’ta yabancı bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla hapis cezası aldığı öne sürülmüştü. Cenk Hoca adı ile tanınan sosyal medya fenomeni Taner Tolga Tarlacı'nın Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde 18 yıl hapis cezasına çarptırıldığını iddia etti. 

Kayıp Narin soruşturmasında yeni gelişme! Soruşturmanın seyrini değiştiren araba ilk kez görüntülendi! Kayıp Narin soruşturmasında yeni gelişme! Soruşturmanın seyrini değiştiren araba ilk... Haberi Görüntüle

CENK HOCA KİMDİR?

Adı sık sık skandallarla anılan Taner Tolga Tarlacı'nın 18 yıl hapis cezasına çarptırıldığı iddiası Cenk Hoca tarafından gündeme geldi. 

Cenk Hoca sporcu ve sosyal medya fenomeni olarak tanınıyor. Kıbrıs'ta yaşantısını sürdüren Cenk Hoca 1976 tarihinde doğmuştur.

Kıbrıs aksanı ile konuşan vücut sporcusu olarak tanınan Cenk Hoca 15 yaşından itibaren boks ve vücut geliştirme sporlarıyla ilgilenmiştir.

Uzun senedir vücut geliştirme ile ilgilenen Cenk Hoca aktif sporun içindedir. 

Sporcu olduğu için değil gerçekten de soyadı Hoca'dır. 

 Eşi Songül Hoca ile birlikte hayatına Kıbrıs’ta devam etmektedir. Youtube’a fitness sporuyla alakalı videolar atarak giriş yapan Cenk Hoca’nın şu anda 179bin abonelik bir kanalı vardır.

Cenk Hoca 1.80 boyunda ve 90-100 kilo ağırlığındadır. 

Cenk Hoca Taner Tolga Tarlacı'nın tutuklanması üzerine yayınladığı mesajında "Kız bir gün 100 Euro para istedi kendinden. 20 Euro verdi, tartıştılar. Sonra 'Ben gidiyorum polise, tecavüz ettiğini söyleyeceğim." demiş. Gitti ama mahkemede tecavüze dair bulgu yoktu. DNA'da bir şey çıkmadı. Diğer olayları da kattıkları için 18 yıl ceza verdiler. Ben bilirim bunların ne kadar ırkçı olduğunu. Taner belki de dünyanın en kötü yerine kaçtı. Almanya'ya niye gitmedin? Bunların hala kuyruk acısı var. Bizden nefret ediyorlar. Bu haksızlık, ha Taner melek mi? Melek değil. Çok hatalar yaptı." dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading