Cenk Tosun Fenerbahçe'ye mi transfer oldu? Cenk Tosun maliyeti ne kadar?

Cenk Tosun Fenerbahçe'ye mi transfer oldu? Cenk Tosun maliyeti ne kadar?

Cenk Tosun Fenerbahçe'ye mi transfer oldu? Beşiktaş ve milli takımın başarılı golcüsü Cenk Tosun'un Fenerbahçe'ye transfer olması an meselesi. Sarı lacivertli kulüp ile her aşamada anlaşan Cenk Tosun'un transferinde iş imzaya kaldı. Cenk Tosun maliyeti ne kadar? Cenk Tosun'un Fenerbahçe'ye maliyetinin toplam 2.5 milyon euroya yakın olacağı iddia edildi.

Gündem

12.07.2024, 18:10

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Süper Lig ekipleri yeni sezon öncesi takımlarını yeniden şekillendirmek için transfer çalışmalarına hız verdi. Şampiyonlar Ligi'ne katılmanın planını yapan Fenerbahçe aradığı forvet oyuncusunu Beşiktaş'ta buldu. Beşiktaş ve Milli takımın başarılı golcüsü Cenk Tosun'un Fenerbahçe'ye yakın olduğu öğrenildi.

İzmir'deki elektrik akımı faciasında yeni gelişme! Bilirkişi raporunda ortaya çıktı İzmir'deki elektrik akımı faciasında yeni gelişme! Bilirkişi raporunda ortaya çıktı Haberi Görüntüle

CENK TOSUN FENERBAHÇE'YE Mİ TRANSFER OLDU?

Fenerbahçe, Cenk Tosun'u renklerine katmaya hazırlanıyor. Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli oyuncu için sarı lacivertli kulüp devreye girdi. Milli futbolcu ile Fenerbahçe büyük ölçüde anlaşmaya vardi. 

Beyoğlu'nda taciz skandalı sonrası sapıklardan akıllara ziyan savunma Beyoğlu'nda taciz skandalı sonrası sapıklardan akıllara ziyan savunma Haberi Görüntüle

CENK TOSUN MALİYETİ NE KADAR?

33 yaşındaki yıldız golcünün Beşiktaş'ta sözleşmesi sona erdi. Cenk Tosun ile Fenerbahçe 2 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. Tosun’un 2 yıllık maliyetinin maaş ve imza parası dahil toplam 2.5 milyon euroya yakın olacağı öğrenildi.

Erdoğan talimat vermişti! MSB duyurdu: Türk  Tahliye gemileri Beyrut'a ulaştı! Erdoğan talimat vermişti! MSB duyurdu: Türk Tahliye gemileri Beyrut'a ulaştı! Haberi Görüntüle

PREMİER LİG'E REKOR BEDELLE TRANSFER OLMUŞTU

22 milyon 500 bin euro bedelle 2017-2018 sezonunda Everton takımına transfer olmuştu. Tosun daha sonra İngiltere'de Crystal Palace formasını da giymişti.

 

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading