Yandex Metrica

Cesedi yol kenarında bulunmuştu: Ormandaki kadın cesedinin sırrı ortaya çıktı!

Cesedi yol kenarında bulunmuştu: Ormandaki kadın cesedinin sırrı ortaya çıktı!

İstanbul'da, dün ağaçlık alanda bulunan cesedin kime ait olduğu ortaya çıktı. Nurcan Tekdemir'e ait olduğu belirlendi. Yapılan ilk incelemelerde, ölüm ihtimalide değerlendirildi. 

Gündem

26.06.2024, 16:07

35 yaşındaki kadının  epilepsi hastası olduğu ve bu hastalıkla ilgili geçirdiği kriz sonucu ölmüş olabileceği ihtimali değerlendirildi. Bacağında morluklar olduğu belirlenen Tekdemir'in, kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsi ile netlik kazanması bekleniyor.

İzmir'de çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor! Bazı evler tahliye edildi İzmir'de çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor! Bazı... Haberi Görüntüle

ETRAFA KÖTÜ KOKULAR YAYILDI 

Olay, dün öğle saatlerinde İstanbul'un Esenyurt ilçesine bağlı Süleymaniye Mahallesi'nde bulunan ağaçlık alanda meydana geldi. Mahalle sakinleri boş araziden kötü bir koku geldiğini fark etti.Kokunun nedenini anlamaya çalışan vatandaşlar boş araziye gitti.

Doktorlardan kuğu emojili dolandırıcılık yöntemi! Whastaap mesajlaşmalarıyla binlerce liralık vurgun ortaya çıktı! Doktorlardan kuğu emojili dolandırıcılık yöntemi! Whastaap mesajlaşmalarıyla binlerce liralık vurgun... Haberi Görüntüle

VÜCUDUNDA DARP İZLERİNE RASTLANILDI 

Mahalle sakinleri, arazide bir kadın cesedi olduğunu gördü, olay yerine hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri cesedin 35 yaşlarında bir kadına ait olduğunu belirledi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemelerde kadının vücudunda darp izlerine rastlandı.

Bakan Yumaklı duyurdu: Çanakkale'deki orman yangınının ilerlemesi durduruldu Bakan Yumaklı duyurdu: Çanakkale'deki orman yangınının ilerlemesi durduruldu Haberi Görüntüle

KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Olay yeri ve savcılık incelemesinin ardından kadının cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ekiplerin yaptığı incelemede cenazenin Nurcan Tekdemir'e ait olduğu belirlendi. Tekdemir'in kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrası tespit edilecek.

'Barajlar çatladı' paylaşımı Oğuzhan Uğur'a pahalıya patladı! İşte istenen hapis cezası 'Barajlar çatladı' paylaşımı Oğuzhan Uğur'a pahalıya patladı! İşte istenen hapis... Haberi Görüntüle

EPİLEPSİ Mİ ÖLDÜRDÜ? 

Yapılan ilk incelemelerde genç kadının epilepsi hastası olduğu, bu sebeple kriz geçirip düştüğü değerlendirildi. Ağzında köpükler olan kadının krizden kaynaklı öldüğü ihtimali üzerinde de duruluyor. Tekdemir'in bacağındaki morlukların, düşme sonucu meydana gelmiş olabileceği belirtiliyor.

Tekdemir'in cesedinin bulunduğu patika yolun ise evine giderken kısa güzergah yolu olduğu için tercih edebileceği belirtildi. Tekdemir'in kesin ölüm nedeni ise yapılacak otopsi sonrası tespit edilecek. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmaya devam ediliyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading