Yandex Metrica

Sitede Ara

Çeşme'deki orman yangınından kahreden haber! Feci şekilde can verdiler

İzmir'in Çeşme ilçesinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangına 2 uçak, 4 helikopter, 16 arazöz, 3 su ikmal aracı, 3 dozer ve yer ekibi ile müdahale edildi. Yangın kontrol altına alınırken 3 kişi hayatını kaybetti.

Gündem

15.07.2024, 17:28

Bugün öğle saatlerinde İzmir'in Çeşme ilçesindeki Alaçatı Mahallesi Deliklikoy mevkisindeki ormanlık, makilik ve otluk alanda henüz belirlenemeyen sebepten dolayı yangın çıktı.

İhbarın ardından bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne ait 2 uçak, 4 helikopter, 16 arazöz, 3 su ikmal aracı, 3 dozer ve yer ekibi sevk edildi.

Rüzgarın da etkisiyle yangın hızla yayıldı. Yetkililer, yangının yaklaştığı alanda bazı evlerdeki kişileri tedbir amaçlı tahliye etti. Dünyaca ünlü Çeşme/Kleopatra koyu, yangın sebebiyle boşaltıldı.

Bodrum FK Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica transferinden ne kadar kazandı? Milyonlarca lira kasaya girdi! Bodrum FK Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica transferinden ne kadar kazandı? Milyonlarca... Haberi Görüntüle

TEDBİR AMAÇLI TAHLİYE EDİLDİLER

Yangının yaklaştığı arazide bulunan bir kadın ve iki çocuğu da jandarma ekibi tarafından bölgeden çıkarıldı. Yangını kontrol altına alma çalışmalarında durumun iyiye gittiği belirtildi. Çeşme Jandarma Komutanlığı ekipleri Alaçatı Delikkoy’da çıkan yangın da mahsur kalan vatandaşları ve çocukları kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayşenur Ezgi Eygi paylaşımı: 'İsrail barbarlığını lanetliyorum' Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayşenur Ezgi Eygi paylaşımı: 'İsrail barbarlığını... Haberi Görüntüle

ÇEŞME'DEKİ YANGINDA 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Büyük paniğe yol açan Çeşme'deki yangın saat 16.00 sularında kontrol altına alındı ancak kahreden bir haber geldi. Bir grup ekipler tarafından alevlerin içerisinden kurtarılırken bir erkek, bir kadın, bir de çocuk olmak üzere 3 kişinin cansız bedeni bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CHP'li Şahinbey Belediyesi'nden algı oyunu: 30 Ağustos'tan önce asılmış Haniye posterini söktüler CHP'li Şahinbey Belediyesi'nden algı oyunu: 30 Ağustos'tan önce asılmış Haniye... Haberi Görüntüle

LAL DENİZLİ'DEN AÇIKLAMA

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, sosyal medyadan açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

''Değerli Çeşme halkı, Alaçatı Port bölgesinde çıkan yangın nedeniyle acil su tankerine ihtiyaç duymaktayız. Su tankeri olan vatandaşlarımızın acil desteğini bekliyoruz. Ekiplerimizle birlikte yangın bölgesinde olduğumuzu ve yangını kontrol altına almak için tüm gücümüzle çalıştığımızı bilmenizi isterim. Yardımlarınızla bu zorluğu birlikte aşacağımıza inanıyorum. Hepinize şimdiden teşekkür ederim. İLETİŞİM: 0 553 594 50 57''


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading