Yandex Metrica

DOLAR

33.98

%0.05 expand_less

EURO

37.73

%0 expand_less

ALTIN

2728.30

%0.04 expand_less

BIST

9771.16

%0 expand_less

BTC ($)

52845.59

%0 expand_less

Sitede Ara

Cevap Ver Türkiye bitti mi? Yeni bölüm ne zaman çıkacak?

Cevap Ver Türkiye bitti mi? Yeni bölüm ne zaman çıkacak?

TV8 ekranlarında yayınlanan ve Berfu Yenenler ve Eser Yenenler çifti tarafından sunulan Cevap Ver Türkiye adlı yarışma programı oldukça sevildi. TV8'in yayın akışında uzun zamandır yer almayan programın yayından kaldırılıp kaldırılmadığı izleyiciler tarafından merak ediliyor. İzleyiciler Cevap Ver Türkiye bitti mi? Yeni bölüm ne zaman çıkacak? sorularına yanıt arıyor. 

Gündem

20.07.2024, 15:38

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler çiftinin birlikte sunduğu Cevap Ver Türkiye adlı yarışma TV8 ekranlarında izleyicilerle yılbaşından bu yana buluşuyordu. 4 Kişilik iki ayrı takımın yer aldığı yarışma programında yarışmacılara en popüler yanıtlar soruluyor. Türkiye'de insanların aklına ilk hangi cevaplar geldiğinin bulunması üzerine kurgulanan program çok sevilmişti.

Okullarda 'uyum' haftası programı başladı! Öğrenciler için ders zili çaldı! Okullarda 'uyum' haftası programı başladı! Öğrenciler için ders zili çaldı! Haberi Görüntüle

CEVAP VER TÜRKİYE BİTTİ Mİ?

Yarışma yılbaşından bu yana yayınlanıyordu. TV8'de yeni bölümleri uzun zamandır yayınlanmadı. Cevap Ver Türkiye'nin son bölümü 26 Mayıs 2024'te yayınlandı. 35. bölümün ardından yeni bölüm çıkmadı. Yarışmanın bitip bitmediğine dair ise henüz resmi bir açıklama bulunmuyor. 

Deprem kendini yeniden hatırlattı! Uzmanlar Kahramanmaraş'taki son depremin ardından 3 bölgeyi özellikle uyardı! Deprem kendini yeniden hatırlattı! Uzmanlar Kahramanmaraş'taki son depremin ardından 3... Haberi Görüntüle

CEVAP VER TÜRKİYE YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

TV8 kanalının sevilen yarışma programı Cevap Ver Türkiye'nin yeni bölüm tarihleri açıklanmadı. 

 

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading