CHP belediyeciliği çöp, çukur çamur demek! Karadeniz'in incisindeki çöp yığınlarına bakanlıktan inceleme!

CHP belediyeciliği çöp, çukur çamur demek! Karadeniz'in incisindeki çöp yığınlarına bakanlıktan inceleme!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, CHP'li Bartın Belediyesi'ne katı atıklarının toplandığı vahşi depolama alanının dolması nedeniyle çöplerin yola dökülmesine ilişkin inceleme başlattı.   

Gündem

30.09.2024, 17:34

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada da bakanlığın da konuya ilişkin soruşturma başlattığı ve sorumluların Çevre Kanununa istinaden cezalandırılacağı ifade edildi. 

Narin cinayetinde Amca Salim Güran'la ilgili yeni gelişme: İzole hücreye alındı! Narin cinayetinde Amca Salim Güran'la ilgili yeni gelişme: İzole hücreye... Haberi Görüntüle

ULAŞIM SAĞLANDIĞI YOLDA ÇÖP YIĞINI 

CHP'li belediyenin yönetiminde olan Bartın'da Karasu köyü İnkumu tatil beldesi tepesinde bulunan, kent merkezi ile ilçe ve beldeler olmak üzere 8 belediye ve İl Özel İdaresince köylerden toplanan çöplerin atıldığı vahşi depolama alanının dolması nedeniyle bölgeye ulaşımın sağlandığı yaklaşık 1 kilometrelik yolda çöp yığınları oluştu.

Getir satıldı mı? Getir'in yeni sahibi kim? Getir satıldı mı? Getir'in yeni sahibi kim? Haberi Görüntüle

ÇÖP SULARI DEREYE KARIŞTI 

Boğaz Mahallesi'ne ulaşan yolun kapandığı ve Bartın Irmağı mevkisine kadar gelen çöp yığınlarından akan sıvıların da yağmur sularıyla ırmağa karıştığı ortaya çıktı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a New York'ta sevgi gösterisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a New York'ta sevgi gösterisi Haberi Görüntüle

BAKANLIK İNCELEME BAŞLATILDI 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, günlük yaklaşık 150 ton çöpün taşındığı alanda vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine inceleme başlattı. Çöp yığınların oluştuğu bölgede çöplerin iş makinesi yardımıyla kenar bölgelere alınarak yolun açılmaya çalışıldığı bölgedeki kirlilik havadan da görüntülendi.

Meteoroloji uzmanı gün verdi! Sıcaklıklar 8-10 derece düşecek: Çok kuvvetli geliyor Meteoroloji uzmanı gün verdi! Sıcaklıklar 8-10 derece düşecek: Çok kuvvetli... Haberi Görüntüle

"ÇEVREYİ KİRLETENLER HAKKINDA CEZA KESİLECEK"

Çöp yığınıyla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada; "Bakanlığımız Bartın İl Müdürlüğü ekiplerimizce, şehir merkezine 9 kilometre uzaklıktaki İnkumu Vahşi Çöp Döküm Sahası’na giden yola hafta sonu tonlarca çöp döküldüğü tespit edilmiştir. Konuyla ilgili Bakanlığımızca inceleme başlatılmış; çöplerin hangi kurum veya kişiler tarafından döküldüğü araştırılırken, tespitin yapılmasıyla çevreyi kirletenler hakkında Çevre Kanununa istinaden gerekli işlem yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifade edildi. 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading