Yandex Metrica

CHP Cuma'yı umursamadı! Daha önce de yapmışlardı! Kurultayı namaz saatine denk getirdiler

CHP Cuma'yı umursamadı! Daha önce de yapmışlardı! Kurultayı namaz saatine denk getirdiler

Cumhuriyet Halk Partisi'nin bugün ATO Congresium'da gerçekleştirilen tüzük kurultayında Cuma Namazı unutuldu. Genel Başkan Özgür Özel, namaz vaktine denk gelen konuşmasını kesmedi.  

Gündem

06.09.2024, 21:39

Önemli toplantıları sıkça cuma günleri ve namaz saatlerine denk getiren CHP 20. Olağanüstü Kurultay'ını da cuma gününe denk getirdi. Cuma namazında CHP lideri Özel konuşma yaparken bazı partililer namaza gidemedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi'nde 20. Olağanüstü Kurultay bugün başkent Ankara'da gerçekleştirildi. ATO Congresium'da yapılan kurultayda Cuma namazı vakti dikkate alınmadı.

İdil Bilgen KİMDİR? Miss Turkey birincisi İdil Bilgen nereli, kaç yaşında? İdil Bilgen KİMDİR? Miss Turkey birincisi İdil Bilgen nereli, kaç... Haberi Görüntüle

ÖZEL KONUŞMASINI KESMEDİ

CHP'nin tüzük değişikliği gündemiyle toplanan 20. Olağanüstü Kurultayında Cuma vakti unutuldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in açılış konuşmasını yaptığı kurultayda konuşması Cuma namazı saatine denk geldi. Geçmişte de toplantılarda cuma namazını dikkate almamasıyla eleştirilerin hedefi olan CHP,  20. Olağanüstü Kurultayında da cuma namazı saatini umursamadı. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e namaz vaktinde konuşmasını kesmemesi nedeniyle vatandaşlar tepki gösterirken, kurultayı takip edenler Cuma’ya gidemedi.

Kahramanmaraş'ta akılalmaz cinayet: Su içmek istediği için öldürüldü! 2 aylık bebeği babasız bıraktılar: O anları kameraya aldılar Kahramanmaraş'ta akılalmaz cinayet: Su içmek istediği için öldürüldü! 2 aylık... Haberi Görüntüle

"CUMA'YA GİDEMEYEN KAZASINI KILSIN"

CHP yönetimi geçmişte de önemli toplantılarını Cuma namazı saatine denk getirdiği ve namaz kılmak için katılımcılara fırsat vermemesi nedeniyle eleştirilerin hedefi olmuştu. CHP, 2011 yılında gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısının Cuma namazı saatine denk getirilmesine yönelik vatandaşlardan ve kurultaya katılanlardan eleştiri almıştı. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş, partiye Cuma namazı saatine dikkat edilmemesi yönünde yöneltilen eleştirilere "Böyle bir sıkıntıları varsa kaza etsinler. Cuma namazı kaza edilmez değil, her namaz kaza edilir. Ama bu tartışmayı uygun bulmuyorum. Biz CHP'liler olarak özel yaşantımızla siyasal işlevlerimizi karıştırmayız" şeklinde karşılık vermişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading