CHP'de aday krizi: İzmir'in Çiğli ilçesinde DEM Parti'nin önerdiği kişinin aday gösterilmesi protesto edildi

CHP'de aday krizi: İzmir'in Çiğli ilçesinde DEM Parti'nin önerdiği kişinin aday gösterilmesi protesto edildi

İzmir'in Çiğli ilçesinde DEM Parti'nin önerdiği Yıldırım'ın belediye başkan adayı olarak gösterilmesi CHP'lileri sinirlendirdi. İlçe binasına gelen partililer "İthal aday istemiyoruz." sloganları attı.

Gündem

15.02.2024, 08:25

CHP'de İzmir'in Çiğli ilçesi için Uygar Yıldırım'ın adının geçmesi partilileri sinirlendirdi. Yıldırım'ı DEM Parti'nin aday olarak önerdiği bildiriliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ticaret hacmimiz rekor kırdı Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ticaret hacmimiz rekor kırdı Haberi Görüntüle

"İTHAL ADAY İSTEMİYORUZ"

CHP'nin İzmir'in Çiğli ilçesinde DEM Parti'nin işaret ettiği Uygar Yıldırım ismini belediye başkan adayı göstermesi protestolara neden oldu. Partinin Çiğli ilçe binası önünde toplanan CHP'liler, "İthal aday istemiyoruz" sloganları attı. 

Cumhuriyet Halk Partisi, birçok yerde DEM Parti hassasiyeti nedeniyle aday belirlemede gecikiyor.

Oktay Kaynarca'dan şok açıklamalar! Kurtlar Vadisi itirafı geldi: İşte hangi diziyle bağlantılı olduğunu açıkladı? Oktay Kaynarca'dan şok açıklamalar! Kurtlar Vadisi itirafı geldi: İşte hangi... Haberi Görüntüle

UYGAR YILDIRIM KİMDİR?

Karşıyaka Şemikler Anadolu Lisesi'nden mezun olan Uygar Yıldırım, Ege Üniversitesi Devlet Türk Mûsıkîsi Konservatuvarı'nda da yükseköğrenim eğitimi aldı.

Mimarlık ve mobilya sektörlerinde faaliyet gösteren bir iş insanıdır. Öte yandan İzmir Malatyalılar Dernek Başkanlığı görevini de üstleniyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading