Yandex Metrica

Sitede Ara

CHP'de bitmeyen rakı aşkı: Özgür Özel'den sonra Yılmaz Özdil'den akıllara zarar açıklama!

CHP'de bitmeyen rakı aşkı: Özgür Özel'den sonra Yılmaz Özdil'den akıllara zarar açıklama!

Özgür Özel'in CHP döneminde rakının litresinin 140 lira olacağı yönündeki çıkışının yankıları devam ederken bir destek de Yılmaz Özdil'den geldi.  Özel'den sonra Özdil'in "Hep söylerim, rakı içki değildir vatan sevgisidir" açıklaması duyanları hayrete düşürdü.   

Gündem

19.09.2024, 15:28

Geçmişte "Rumlar öyle meze yapar ki kardeşim, helali hoş olsun, Kıbrıs'ı veresin gelir" şeklinde skandal ifadeler kullanarak gündeme oturan Yılmaz Özdil'den Özgür Özel'in rakı açıklamasına destek geldi. 

Alım gücü ve hayat pahalılığıyla ilgili konuşan Özel, CHP döneminde 1 litre rakının 140 lira olacağını söyleyerek, "Yani ulaşım 500 lira değil 50 lira, dana kıyma 55 lira, kuzu pirzola 70 lira, 1 litre rakı 140 lira. Hesap böyle. Buna cümlenin sonunda diye alkış oldu değil mi? Demesinler sonra Adalılar sadece rakıyı alkışladılar diye." ifadelerini kullanmıştı. 

Şahan Gökbakar'ın 'kaçak' villasına yıkım kararı: Bakanlık olaya el attı Şahan Gökbakar'ın 'kaçak' villasına yıkım kararı: Bakanlık olaya el attı Haberi Görüntüle

NEVŞİN MENGÜ'DEN SONRA ÖZDİL'DEN DE 'RAKI' AÇIKLAMALARINA DESTEK 

Rakıyla ilgili ifadelerinin ardından Özel'e ilk destek, Nevşin Mengü'den geldi.Mengü, Özel'in CHP'de bir bariyeri daha aştığını söylerek, "Sonuçta rakı beğensen de beğenmesen de bu milletin milli içeceği ve insanlar rakı içemez hale geldi." dedi.Nevşin Mengü'nün Özel'e rakı desteği sonrası Yılmaz Özdil de topa girdi.

KYK yurt ek yerleştirme 2024 | Yedek listede olanlar KYK yurtlarına kayıt yaptırabilir mi? KYK yurt ek yerleştirme 2024 | Yedek listede olanlar KYK... Haberi Görüntüle

ÖZGÜR ÖZEL'İ RAKI AÇIKLAMASINDAN DOLAYI KUTLADI 

Mengü'nün ardından Özgür Özel'i rakıyla ilgili çıkışından dolayı kutlayan Özdil, "Rakı 140 lira olacak vaadi yüzünden aman rakı demeyeyim bir şeyler derler falan diye kıvırmadan, rakıyı hiç eğip bükmeden cesur şekilde dile getirdiği için kendisini yürekten kutlarım." dedi. Özdil daha sonra rakının 'vatan sevgisi' olduğunu iddia etti.

Anayasa'nın 4. maddesi tartışmalarına Beştepe'den açıklama: Değiştirilmezlik ilkesi korunmalı! Anayasa'nın 4. maddesi tartışmalarına Beştepe'den açıklama: Değiştirilmezlik ilkesi korunmalı! Haberi Görüntüle

"RAKI VATAN SEVGİSİDİR"

Rakının ciddi bir iş olduğunu da öne süren Özdil'in konuyla ilgili diğer ifadeleri şöyle:"Çünkü bakın hep söylerim, rakı içki değildir vatan sevgisidir. İki tek attığında ne olacak bu memleketin hali diye kafa yorulmasının sebebi ondandır. Rakı ciddi iştir, yalanı kaldırmaz. Sahtesine denk gelirsen ölürsün. Rakı Türkiye’dir."

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

1

0

0

1

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading