CHP'de sular durulmuyor: İstismar vakasından gözaltına alındılar!

CHP'de sular durulmuyor: İstismar vakasından gözaltına alındılar!

CHP, cinsel istismar vakalarıyla gü    ndeme gelmeye devam ediyor. CHP'li Seyhan Belediyesi'nde Özel Kalem Müdürü, CHP Genel Başk.Yrd. Burhanettin Bulut'un eski danışmanı İrfan Doğan'ın bir kadına tacizden gözaltına alındı.

Gündem

18.10.2024, 16:37

CHP'de sular durulmuyor. Birçok skandal ile gündeme gelen CHP'de yeni bir istisamar vakası daha yaşandı. Geçmişte de buna benzer çirkin olayların adresi olan partinin bu seferki durağı Seyhan oldu. 

Yeni Akit Gazetesi'nden Tolgahan Erdoğan'ın haberine göre; CHP'li Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin'in Özel Kalem Müdürü, CHP Genel Başk.Yrd. Burhanettin Bulut'un eski danışmanı İrfan Doğan'ın bir kadına etmiş olduğu tecavüzden dolayı gözaltına alındığı bilgisi edinildi. Öte yandan iddiaya göre İrfan Doğan'ın eşininde Burhanettin Bulut'un Danışmanlığına getirildiği söylentileri yer alıyor. 

Yaşanan bu iğrenç olay sonrası CHP Genel Başk.Yrd. Burhanettin Bulut'un Eski Danışmanı İrfan Doğan'ın bir kadına tacizden gözaltına alınması sonrası görevden alınacağı kaydediliyordu. Daha sonrasında ise Danışmanı İrfan Doğan'ın Destek Hizmetler Müdürlüğü'nde göreve geleceği aktarıldı.

Destek Hizmetleri Müdürlüğü ihalelerin yapıldığı müdürlük olarak bilinmekte. Bu olaydan önce de İrfan Doğan'ın ismi CHP içindeki akraba atama furyası olarak ismi geçmişti

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading