Sitede Ara

CHP'den bir ev fiyatına 2 saatlik konser!

CHP'den bir ev fiyatına 2 saatlik konser!

İzmir'in Konak ilçesinde iki gencin karşıdan karşıya geçmek isterken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesi hafızalarda önemli bir yer edinmişti. Daha bu olayın yankıları süregelirken CHP'li Konak Belediyesi'nin konser konser organizasyonlarına ayırdığı bütçe duyanları şaşkına çevirdi. Bakın CHP'li Belediye iki saatlik konser için ne kadar para ödedi? İşte dudak uçuklatan o ödeme...

Gündem

17.10.2024, 18:39

İzmir Konak'da Temmuz ayı içerisinde yağan yağmurun ardından oluşan su birikintisinin üzerinden karşı karşıya geçmeye çalışan Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay kaçak elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirmişti.

Kaçak elektirik sebebiyle yanına kimsenin yanına yanaşmadığı iki genç, dakikalarca yağmurun altında yardım beklemişti. Akıma kapılan gençler Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Alsancak Devlet Hastanesinde kaldırılmış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Akımın ardından yapılan incemelerin ardından, adliye karşısına çıkarılan 27 şüpheliden İZSU Kanalizasyon Daire Başkanı Barış K. ve GDZ Elektrik Ege Bölge Müdürü ve Operasyon Yetkilisi Ali S'nin de aralarında bulunduğu 14'ü, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Trafik terörüne geçit yok! Bakan Yerlikaya duyurdu: Yurt genelinde 2,9 milyon araç denetlendi Trafik terörüne geçit yok! Bakan Yerlikaya duyurdu: Yurt genelinde 2,9... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE ACI ÇEKTİ, O GÜLDÜ!

Tüm Türkiye'nin büyük bir üzüntü ve şaşkınlık izlediği olayda CHP'li Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu gazetecilere gülerek yapmış olduğu açıklama gözlerden kaçmamıştı.

Henüz bu olayın yankıları bölgede devam ederken CHP'li Konak Belediyesi, şaşırtmadı ve bir skandala daha imza attı. Belediye, yapılan konserlere dev bütçeler ayırdı.

CHP'li Belediye 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Konseri dahilinde yandaş Şevval Sam'a 2 saat için bir ev fiyatı olan 5 milyon 300 bin lira ödeyecek. Konser organizyonu üstlenen firmanın İstanbul merkezli olan Vigor sanat olması bir hayli dikkat çekti.

Gazeteci Tolgahan Erdoğan’ın paylaştığı veriler ışığında, Vigor Sanat, İstanbul ve diğer CHP'li bediyeler olmak üzere konserlerde başrol oynayan firma olarak dikketleri üzerine çekiyor. Firmanın bunun gibi birçok etkinlikte  bulunması iş birlikçi olduğu sorularının sorulmasına sebebiyet verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading