CHP'den LGBT dersi! CHP'li Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden eşcinsellik propagandası!

CHP'den LGBT dersi! CHP'li Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden eşcinsellik propagandası!

Tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi Türkiye'de de son zamanlarda bir virüs gibi hızla yayılmaya başlayan LGBT terörü toplum ahlakını tüm yönleriyle derinden sarsıyor. Özellikle sanat üzerinden en belirgin şekilde işlenen propagandaya Türkiye'de siyaset kurumunun bazı paydaşları tafrafından da topluma empoze ediliyor.   

Gündem

01.10.2024, 11:20

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Bursa Sinema Günleri kapsamında film gösterimi ve transeksüelizm temalı söyleşi yaparak bir virüs gibi yayılmaya başlayan LGBT terörüne çanak tuttu. 

Bakan Fidan Nasrallah'ın öldürülmesini yorumladı: 'İsrail çatışmaların bölgeye yayılmasını arzuluyor' Bakan Fidan Nasrallah'ın öldürülmesini yorumladı: 'İsrail çatışmaların bölgeye yayılmasını arzuluyor' Haberi Görüntüle

BURSA BELEDİYESİ'NDEN SKANDAL ETKİNLİK 

CHP'li Bursa Büyükşehir Belediyesi skandal bir etkinlik gerçekleştirdi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği ‘Bursa Sinema Günleri'nde 19-29 Eylül tarihleri arasında birçok film gösterimi gerçekleştirilirken etkinliklerden biri de Gökdere Vadisi ve Kültürpark Atatürk Stadyumu Kütüphanesi önünde gerçekleştirildi.

Temizliğe devam! Fırat Kalkanı Bölgesi'nde 2 terörist öldürüldü Temizliğe devam! Fırat Kalkanı Bölgesi'nde 2 terörist öldürüldü Haberi Görüntüle

FİLM ETKİNLİĞİNDE LGBT PROPAGANDASI 

Film gösteriminin ardından yapılan söyleşide ise LGBT terörünün propagandası yapıldı. Söyleşide eşcinsellik kavramlarının tanımları yapıldı. Çocukların da izleyiciler arasında bulunduğu sırada ekrana transeksüelizm tanımı yansıtıldı.

Olası Marmara depremi için harekete geçildi: Veriler incelenecek Olası Marmara depremi için harekete geçildi: Veriler incelenecek Haberi Görüntüle

CHP'Lİ VEKİLİN EŞİ DE GÖSTERİM ALANINDA BULUNUYORDU 

CHPe'li Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonun görüntüleri sosyal medyada tepki çekerken programın sonunda aynı zamanda CHP Bursa Milletvekili Kayıhan Pala'nın eşi de olan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Şafak Baba Pala tarafından, Dr. Aslı Aktümen'e günün anısına hediye takdim edildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

2

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading