Yandex Metrica

CHP'den Oscarlık senaryo! Özgür Özel'in çiftçi diye tanıttığı kadın bakın kim çıktı?

CHP'den Oscarlık senaryo! Özgür Özel'in çiftçi diye tanıttığı kadın bakın kim çıktı?

Gaziantep’te düzenlenen fıstık mitinginde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in önünü kesen grup arasında yer alan ve çiftçi olarak tanıtılan kadının çiftçi olmadığı ortaya çıktı.   

Gündem

25.08.2024, 17:21

Dün fıstık mitingine katılmak için Gaziantep'e giden CHP lideri Özgür Özel'in yolu bir grup çiftçi tarafından kesilmişti. Traktörün üzerinde Özel'e fıstık üreticisinin sorunları hakkında bir bilgi veren ve çiftçi diye tanıtılan kadınla ilgili sonradan ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı. 

2024 Emmy Ödülleri kazananlar listesi | En iyi dizi hangisi seçildi? En iyi oyuncu ödülünü kim kazandı? 2024 Emmy Ödülleri kazananlar listesi | En iyi dizi hangisi... Haberi Görüntüle

ÇİFTÇİ DİYE TANITILAN BELEDİYE BAŞKANININ EŞİ ÇIKTI 

Fıstık mitingi için Gaziantep’e gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in önü bir grup çiftçi tarafından kesilerek sorunlar dile getirildi. Özel'in önünü kesenler arasında, traktör üzerinde olan protestocu kadının CHP Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan’ın eşi Aslıhan Doğan olduğu ortaya çıktı.

Tatil bitti: 2024-2025 eğitim öğretim yılı yarın başlıyor! Tatil bitti: 2024-2025 eğitim öğretim yılı yarın başlıyor! Haberi Görüntüle

BAŞKAN SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI 

Çiftçiler Özgür Özel'e sorunlarından bahsetti, CHP'li Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan ise bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. Bu durum, protesto sırasında çiftçi olarak tanıtılan kadının kimliğinin yanlış yansıtıldığı anlamına geliyor.

Habere Tepki Ver

1

1

8

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading