Yandex Metrica

CHP'den skandal adım! AK Parti seçmenine hakaretler savuran Dilruba, Özgür Özel'in onur konuğu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti seçmenine hakaretler savurduğu için tutuklandıktan sonra serbest bırakılan Dilruba Kayserilioğlu isimli provokatör, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in onur konuğu oldu. 

Gündem

31.08.2024, 00:51

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti seçmenine hakaretler savurduğu için tutuklandıktan sonra serbest bırakılan Dilruba Kayserilioğlu'nu onur konuğu olarak ağırladı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy veren vatandaşlara küfreden ve tutuklu bulunduğu cezaevinden dün gece salıverilen Dilruba Kayserilioğlu isimli provokatör, CHP'nin İzmir'de düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, küfürbaz Dilruba'yı, "Kendisine geçmiş olsun diyorum. İyi ki varsın, seni seviyoruz" diyerek alkışlattı.

İstanbul'da organize suç örgütlerine KUYU operasyonları: Çok sayıda şüpheli yakalandı İstanbul'da organize suç örgütlerine KUYU operasyonları: Çok sayıda şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

DÜN AKŞAM TAHLİYE EDİLDİ

İzmir’de bir sokak söyleşisinde Instagram’ın erişime engellenmesini eleştiren Dilruba Kayserilioğlu, sarfettiği skandal sözler nedeniyle yoğun tepki çekti. Dilruba, bu sözlerin ardından 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçlamasıyla 12 Ağustos'ta tutuklandı. ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama’ ve ‘cumhurbaşkanına hakaret’ suçlamaları yöneltilen Dilruba K.’nın tutukluluğuna itiraz reddedilmişti.

Mahkeme daha sonra itiraz üzerine Dilruba K.’nın ‘cumhurbaşkanına hakaret’ suçlamasından tutukluluğunu kaldırmış ve yurt dışı yasağı getirmişti. Fakat Dilruba K.’nın ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçlamasıyla tutukluluğunun devamına karar verilmişti.

Dün CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in cezaevinde ziyaret ettiği şahıs ile ilgili son dakika bilgisi geldi. AK Parti seçmenlerine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfürler yağdıran Dilruba Kayserilioğlu tahliye edildi. Sokak röportajındaki sözleri nedeniyle tutuklanan Kayserilioğlu dün gece saat 21.00 sıralarında serbest bırakıldı.

Habere Tepki Ver

0

2

0

1

1

0

0

2

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading