CHP'li başkan sözünü yuttu: Belediye binasını kendi yandaşları ile doldurdular!

CHP'li başkan sözünü yuttu:  Belediye binasını kendi yandaşları ile doldurdular!

CHP'li Sancaktepe Belediyesi'nde Sancaktepe Belediye Başkanı, kenti Sancaktepeliler yönetecek sözünü yerine getirmedi. Belediye Sancaktepeliler dışında kendi belediyelerinde görev yapan dışarıdan birçok kişiye görev verdi. Meclis'de kendisine sorulan bu konuya ilişkin Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, şok bir cevap verdi. 

Gündem

18.10.2024, 13:03

CHP'li Sancaktepe Belediyesi'nde sular durulmuyor. Son olarak Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç'ın binaları yoldaşlarımız ile dolduracağız açıklamaları hafızalarda önemli bir yer edinmişti. Bu konun yankıları sürürken CHP'li Belediye, bir skandalla daha gündeme geldi. Bu doğrultuda seçim öncesinde Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, kenti Sancaktepeliler yöneteceği sözünü yerine getirmedi.

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, adaylık ve aday adalığı sürecinden bu yana sıklıkla kenti Sancaktepeliler yönecek vurgusunu yapmıştı. Yürürttüğü seçim kampanyası boyunca burayı bilen kadroların ilçede görev alacağını aktaran Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, göreve gelmesinin ardından bu sözünü yerine getirmedi.

Geldiği ilk aylarda bir türlü kadrosunu oturtamayan Başkan Yeğin'in son dönemdeki revizleri ilçe halkını şoka uğrattı. Başkan Alper Yeğin, daha öncesinde CHP'li Belediyelerde görev almış birçok kişiye müdürlük, danışmanlık ve farklı görevler verdi.

Bu kapsamda CHP'li Başkan; Bilgi İşlem Müdürlüğü'ne Kartal'dan Ali Güleç'i, Destek Hizmetler Müdürlüğü'ne İBB'den Yasin Demiröz'nü, Kültür Hizmetler Müdürlüğü'ne İBB'den İlyas Ceran'ı, Teftiş Kurulu'nun başına Sarıyer'den Çağdaş Aşan'ı, Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne Ataşehir'den Mehmet Ali Çağnış'ı, Belediye Başkanlığı Yardımcılığına  Beşiktaş'dan Zeynep Karaman'ı, Basın Müdürlüğü'ne Beşiktaş'dan Gökhan Turan'ı ve Danışmanlığa İBB'den Aslan Değirmenci'yi getirdi.

İstanbul Boğazında çarpışan gemiler hangi ülkenin? İstanbul Boğazında çarpışan gemiler hangi ülkenin? Haberi Görüntüle

"BUNLAR SANCAKTEPELİ"

Ekim ayı meclisinde gündeme gelen konuyla ilgili Başkan Alper Yeğin, şok edici bir açıklamada bulundu. Belediye meclis üyelerine işaret ederek, "Bakın arkadaşlar, bu iki sıra varya Sancaktepeli. Sancaktepeli olmayanlar farklı sıralarda yer alıyor" ifadelerini kullandı. 

Birçok Sancaktepeli şoka uğratan bu açıklama sonrası Başkan Yeğin, dışarıdan gelenlere görev vermesi kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Sancaktepe halkı "Belediyeyi gerçekten Sancaktepeliler mi yönetiyo" sorusuna cevap aramaya başladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading