CHP'li belediyede yeni 'terör' skandalı: Terör hükümlüsü Rojda Şenses'e konser düzenlendi!

DEM Partisi'yle her yerde aynı masada oturan CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, 2010'da PKK propagandası yapmaktan ceza alan Rojda Şenses'e konser verdirdi.   

Gündem

08.10.2024, 13:13

CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, 2010'da PKK propagandası yapmaktan ceza alan Rojda Şenses'e konser verdirdi. CHP ve DEM'in ortak yönettiği Esenyurt'taki konserde, bebek katili Öcalan için slogan atıldı.

CHP, Esenyurt'ta bir kez daha PKK skandalına imza attı. 31 Mart'taki Yerel Seçimler öncesi DEM Parti ile Kent Uzlaşısı yapan CHP, Esenyurt'u birlikte yönetme kararı almıştı. CHP'li Esenyurt Belediyesi'nde düzenlediği Rojda Şenses konserinde bebek katili Abdullah Öcalan için slogan atıldı.

Tan Kesler kimdir? Tan Kesler Hull City'den neden ayrıldı? Tan Kesler kimdir? Tan Kesler Hull City'den neden ayrıldı? Haberi Görüntüle

ROJDA ŞENSES'E PKK PROPAGANDASI YAPMAK SUÇUNDAN DAVA AÇILDI 

Rojda Şenses'e 2009'un 27-30 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen festival kapsamında verdiği 2 ayrı konserde, söylediği ‘Heval Kamuran (Yoldaş Kamuran)’ isimli şarkı nedeniyle, "terör örgütünün propagandasını yapmak" suçundan dava açılmıştı.

Terör dayanışması! PKK'dan imamlara İsrail uyarısı: Haklarında konuşmayın! Terör dayanışması! PKK'dan imamlara İsrail uyarısı: Haklarında konuşmayın! Haberi Görüntüle

İYİ HAL İNDİRİMİ UYGULANDI 

2010'da kararı açıklayan mahkeme heyeti, Rojda Şenses'e ‘Terör örgütünün propagandasını yapmak’ suçundan 2'şer kez 1'er yıl olmak üzere toplam 2 yıl hapis cezası verirken sanık için “iyi hal’ indirimi uygulayarak cezayı cezayı 1 yıl 8 aya indirdi.

Türkiye'nin en zengin ili hangisi? En zengin şehirler listesi 2024 yayınlandı! Türkiye'nin en zengin ili hangisi? En zengin şehirler listesi 2024... Haberi Görüntüle

'DEVLET KURMAK KÜRTLERİN HAKKI' DEMİŞTİ 

Bilindiği üzere CHP/DEM'in ortak adayı Ahmet Özer, sözde 'Kürdistan' hayalleri kurup "Devlet kurmak Kürtlerin hakkı" şeklinde beyanatlar veren bir isim.

İstanbul'a La Nina kışı geliyor! Kar yağışı için ilk tarih verildi İstanbul'a La Nina kışı geliyor! Kar yağışı için ilk tarih... Haberi Görüntüle

ROJDA ŞENSES'E KONSER DÜZENLENDİ 

Geçtiğimiz günlerde belediye tarafından düzenlenen konsere "Terör örgütü propagandası yapmak" suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılan Rojda Şenses'in de katılması tepki topladı.

Tesla Cybercab (Robotaksi) fiyatı ne kadar? Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak? Tesla Cybercab (Robotaksi) fiyatı ne kadar? Türkiye'de ne zaman satışa... Haberi Görüntüle

TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAGANFASI YAPMAKTAN TUTUKLANMIŞTI

Şarkıcı Rojda Şenses 2009 yılında Diyarbakır'da katıldığı festivalde söylediği Kürtçe şarkı ile ''Terör örgütünün propagandasını yapmak'' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası verilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

1

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading