Yandex Metrica

CHP'li Deniz Yavuzyılmaz'ın o iddialarını DDM yalanladı: Söyledikleri asılsızdır!

CHP'li Deniz Yavuzyılmaz'ın o iddialarını DDM yalanladı: Söyledikleri asılsızdır!

CHP'li Deniz Yavuzyılmaz'ın köprü, tünel ve otoyollara zam yapılacağına yönelik iddialara Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden yalanlama geldi. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Asılsız iddialara itibar etmeyiniz." açıklamasında bulunuldu.

Gündem

02.07.2024, 01:30

CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, 1 Temmuz itibarıyla Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılan köprü, tünel ve otoyollara kur güncellemesi yapılacağını iddia etti. Yavuzyılmaz, geçiş ücretlerinin aynı kalacağını ancak devletin işletmecilere verdiği garanti ücretin artacağını belirtti. Ancak bu durum bazı medya kuruluşlarında köprü ve otoyollara zam geliyor diye haberleştirildi. Yaşanan durum sonrası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama geldi.

Bahçeli: Savaş Ortadoğu'nun tamamına sıçrayabilir teyakkuzda olmalıyız Bahçeli: Savaş Ortadoğu'nun tamamına sıçrayabilir teyakkuzda olmalıyız Haberi Görüntüle

"FİYAT LİSTESİ DOĞRU DEĞİLDİR "

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi köprü ve otoyol ücretlerine zam geleceğine yönelik iddiaları yalanladı. Merkez'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Bazı sosyal medya hesaplarından, '1 Temmuz itibarıyla yeni köprü, tünel ve otoyol geçiş ücretleri' iddiasıyla paylaşılan fiyat listeleri doğru değildir.

Salda Gölü’nde sürüklenen kızın hayatını kurtarmıştı! O anları ağlaya ağlaya anlattı Salda Gölü’nde sürüklenen kızın hayatını kurtarmıştı! O anları ağlaya ağlaya... Haberi Görüntüle

"ÜCRETLERE GÜNCELLEME YAPILMADI"

Bahse konu paylaşımların aksine, '1 Temmuz itibarıyla köprü, tünel ve otoyol geçiş ücretlerinde' herhangi bir güncelleme yapılmamıştır. 15 Mayıs 2024 tarihinden itibaren uygulanan geçiş ücretleri, Karayolları Genel Müdürlüğünün internet sitesinde kamuoyuna açık bir şekilde yer almaktadır. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading