Yandex Metrica

CHP'li Etimesgut Belediyesi'nin çok konuşulan 15 Temmuz kararına vatandaşlardan yanıt!

CHP'li Etimesgut Belediyesi'nin çok konuşulan 15 Temmuz kararına vatandaşlardan yanıt!

FETÖ tarafından 251 vatandaşımızın şehit edildiği 2 bin 700'ü aşkın insanımızın ise gazi olduğu 15 Temmuz yurdun dört bir yanında çeşitli etkinliklerle her yıl kutlanırken CHP'li Etimesgut Belediyesi tarafından bu yıl etkinlik düzenlememe kararı aldı. Karar büyük tepki çekerken halk, belediyeye cevap olarak ilçeyi 15 Temmuz afişleriyle donattı.

Gündem

15.07.2024, 11:51

1 Temmuz Kabotaj Bayramı'nı kutlayan ve 20 Temmuz'da Satranç Gününü kutlamak için hazırlıklar yapan Erdal Beşikçioğlu'nun başkan olduğu CHP'li Etimesgut Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yıl dönümünde etkinlik düzenlememe kararı aldı.Karar büyük tepki çekerken halk, belediyeye cevap olarak ilçeyi 15 Temmuz afişleriyle donatarak gerekli cevabı verdi. 

2024 Eylül DOAS temettü yattı mı? #DOAS temettü ne zaman hesaba yatacak? 2024 Eylül DOAS temettü yattı mı? #DOAS temettü ne zaman... Haberi Görüntüle

ETKİNLİKLERİN DÜZENLENMESİ REDDEDİLDİ 

CHP'liler tarafından belediye meclisine sunulduğu ortaya çıkan 15 Temmuz önergesi yine CHP'li belediye meclis üyeleri tarafından Valilik ve Kaymakamlığın çeşitli etkinlikler düzenleyeceği belirtilerek kabul edilmedi.

 

Türkiye'nin konuştuğu kayıp Narin'den haber var mı? Kan lekeleri bakın kime ait çıktı Türkiye'nin konuştuğu kayıp Narin'den haber var mı? Kan lekeleri bakın... Haberi Görüntüle

KABOTAJ BAYRAM VE SATRANÇ GÜNÜ KUTLANACAK

15 Temmuz etkinliklerini Valilik ve Kaymakamlığın etkinliklerini öne sürerek kabul etmeyen CHP'li Etimesgut Belediyesi, 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı ve 20 Temmuz Dünya Satranç Günü dolayısıyla bile çeşitli etkinlikler düzenlemişti. 

İzmir'deki aile vahşetinde yei gelişme! 3 evladını öldürmüştü: O fotoğrafın hikayesi yürekleri dağladı İzmir'deki aile vahşetinde yei gelişme! 3 evladını öldürmüştü: O fotoğrafın... Haberi Görüntüle

VALİLİK VE KAYMAKAM ETKİNLİKLERİ BAHANE 

Denizcilik Müsteşarlığı'nın 1 Temmuz Kabotaj Bayramı etkinliklerine ek olarak Kabotaj Bayramı ile ilgili programlar hazırlayan ve Satranç Federasyonu'nun etkinliklerine ek olarak 20 Temmuz Dünya Satranç Günü dolayısıyla etkinlikler organize eden Etimesgut Belediyesi sıra 15 Temmuz'a gelince ise Valilik ve Kaymakamlığın etkinliklerini bahane etmesi büyük tepki topladı. 

Başörtüsünü hazmedemediler: Olimpiyatlara damga vuran sporcumuz Yusuf Dikeç, annesi ile fotoğrafını paylaştı! O fotoğrafa çirkin yorumlar yapıldı! Başörtüsünü hazmedemediler: Olimpiyatlara damga vuran sporcumuz Yusuf Dikeç, annesi ile... Haberi Görüntüle

HALKTAN KARAR ÇOK KONUŞULACAK YANIT 

Etimesgut Belediyesi'nin aldığı karara tepki gösteren vatandaşlar, destansı direnişi hatırlatan pankartları kentin dört bir yanına astı. Şehitlerimizin fotoğraflarının yer aldığı afişlerde "Etimesgut Belediyesi 15 Temmuz'u unutsa da biz unutmayacağız" mesajı verildi.

 

 

Habere Tepki Ver

7

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading