Yandex Metrica

CHP'li gazeteci Aysever'den Özgür Özel'e ağır hakaret: Damgalı eşek!

CHP'li gazeteci Aysever'den Özgür Özel'e ağır hakaret: Damgalı eşek!

Özgür Özel'e yönelik CHP'li gazetecilerin tepkisi dinmiyor. Kılıçdaroğlu'ndan koltuğu devraldıktan sonra CHP'li gazeteci Enver Aysever'in hedefi haline gelen Özgür Özel şimdi de ekoseli ceketi giydiği için hedef alındı. 

Gündem

28.06.2024, 19:41

CHP yandaşı yazar Enver Aysever, yine bir skandala imza attı. Geçtiğimiz gün sosyal medya yayınında A Milli Takım için “gerici yapılanma” ifadelerini kullanan, futbolcuları “gerici ve cahil” diye aşağılamaya kalkan Enver Aysever, bu defa CHP lideri Özgür Özel'i hedef aldı. 

Özgür Özel'i elbisesi üzerinden hedef alan Aysever, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile özdeşleşen ekoseli ceketi giydiği için Özgür Özel hakkında skandal ifadeler kullandı. Yandaş Aysever, CHP lideri Özgür Özel’e “damgalı eşek” dedi.

Aysever, daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü için hedef aldığı Özgür Özel'i şimdi de kıyafetleri üzerinden hedef aldı. Aysever, “Birader sen Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezinde, Atatürk’ün fotoğrafının önünde AKP'li olarak niye görev yapıyorsun? Yumuşama, açılım, saçılım bilmem ne meseleleri... Özgür'ün Erdoğan'a karşı bir zaafı olduğunu biliyordum ama bunu illa böyle damgalı eşek gibi -teşbihte hata olmaz- ki ben bu arada eşek çok severim. Yani siyasetçi sevmiyorum ama eşek seviyorum...” diye konuştu.

Yargıtay'dan internet bağımlısı eşlere emsal karar! İnstagram, Facebook ve TikTok boşanma sebebi sayıldı! Yargıtay'dan internet bağımlısı eşlere emsal karar! İnstagram, Facebook ve TikTok... Haberi Görüntüle

ÖZDİL’LE DE KAVGALI

Daha önce de yandaş Yılmaz Özdil ile Özgür Özel arasında gerilim yaşanmıştı. Özgür Özel, Özdil’i hedef alarak, “Kutuplaşma ortamından beslenenler var. Normal siyaset ortamında kendisine yer olmadığını düşünenler var. Mesela bir adam Youtube videosu çekiyor, ağır hakaretler ediyor. Bana hırsı ne? Geçmişte 'Bidon Kafa' diye köşe yazısı yazmış arkadaş, seçimin ertesi günü...” demişti.

Özdil’e Özel’e karşılık vererek, “Özgür Özel, bana karşı şahsi kin duyuyor. Hadiseyi şahsileştiriyor. O zaman diyorum ki; elinden geleni ardına koyma. Hodri meydan. Benden özür dileyene kadar hakkındaki gerçekleri anlatmaya devam edeceğim. Ama sindire sindire anlatacağım. Bu günlük bu kadar. Asıl pazartesi günü anlatacağım.” sözlerini sarf etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading