Yandex Metrica

CHP'li gazeteciden skandal 'Narin' paylaşımı! Kur'an kurslarını hedef aldı

CHP'li gazeteciden skandal 'Narin' paylaşımı! Kur'an kurslarını hedef aldı

CHP'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Memduh Bayraktaroğlu Diyarbakır'da kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran ile ilgili skandal bir paylaşımda bulundu. 

Gündem

09.09.2024, 01:50

CHP'li gazeteci Memduh Bayraktaroğlu, Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan minik Narin üzerinden laiklik hesaplaşmasına girişti. Bayraktaroğlu, İmam Hatip Liseleri ve Kur'an-ı Kerim kurslarının kapatılması gerektiğini savundu. 

Diyarbakır'da 19 gündür aranan 8 yaşındaki Narin Güran'ın vefat haberi tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Cansız bedeni bulunan Narin Güran soruşturması kapsamında 23 kişi gözaltına alındı. Adalet Bakanı Tunç, bir Cumhuriyet Başsavcıvekili ile üç savcının daha soruşturma için görevlendirildiğini açıkladı.

Narin üzerinden kirli bir propaganda yapan gazeteci Memduh Bayraktaroğlu, sosyal medya hesabından skandal açıklamalar yaptı.

Dolandırıcıların yeni hedefi öğrenciler! Uzmanlar uyarıyor! 'Geri ödemesiz burs' tuzağına dikkat Dolandırıcıların yeni hedefi öğrenciler! Uzmanlar uyarıyor! 'Geri ödemesiz burs' tuzağına... Haberi Görüntüle

"İMAM HATİP LİSELERİ VE KURAN KURSLARI KAPATILMALI"

Bayraktaroğlu, "Narin’in Kuran kursundan çıktıktan sonra öldürülmesi ve bir torbaya konularak gölete atılması bir kez daha göstermiştir ki, İmam hatip liseleri ve kuran kursları kapatılmalı, bazı suçlarda idam cezası geri getirilmelidir." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading