Yandex Metrica

CHP'li isimden skandal paylaşım: Trakya'yı Türkiye'den ayıralım!

CHP'li isimden skandal paylaşım: Trakya'yı Türkiye'den ayıralım!

CHP'li Büyükçekmece Meclis Üyesi Eren Savaş, sosyal medya hesabından skandal paylaşımlarda bulundu. Eren Savaş göçmenlere hakaret ederek, "Benim yaşam standartlarımı Suriyeli belirleyemez, gerizekalılar belirleyemez." dedi. Savaş aynı zamanda Trakya bölgesinin de Türkiye'den ayrılması gerektiğini savundu.

Gündem

31.03.2024, 00:03

CHP'li Büyükçekmece Meclis Üyesi Eren Savaş sosyal medya hesabından göçmenlere küfür ederek skandal ifadeler kullandı. Seçmene ırkçı, bölücü, küfürlü paylaşımlar yapan Eren Savaş büyük tepki aldı.

Deprem kendini yeniden hatırlattı! Uzmanlar Kahramanmaraş'taki son depremin ardından 3 bölgeyi özellikle uyardı! Deprem kendini yeniden hatırlattı! Uzmanlar Kahramanmaraş'taki son depremin ardından 3... Haberi Görüntüle

GÖÇMENLERE HAKARET ETTİ

28 Mayıs'ta yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan'a ve Cumhur İttifakı'na oy veren seçmenlere utanmadan hakaret eden Savaş, "Benim yaşam standartlarımı Suriyeli belirleyemez, gerizekalılar belirleyemez." dedi. 

Soykırımcı İsrail Gazze'de yine okulu hedef aldı: Ölüler ve yaralılar var Soykırımcı İsrail Gazze'de yine okulu hedef aldı: Ölüler ve yaralılar... Haberi Görüntüle

"KİMSE KİMSENİN KADERİ İLE OYNAMASIN"

Trakya bölgesinin de Türkiye'den ayrılması gerektiğini söyleyerek açıkça bölücülük yapan Savaş "Trakya'nın ayrılması daha doğru olacak. Her koyun kendi bacağından asılsın. Kimse kimsenin kaderi ile oynamasın." ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading