Yandex Metrica

CHP'li Tanrıkulu'ndan 'terör halaylarına' destek: Vazgeçmeyeceğiz

CHP'li Tanrıkulu'ndan 'terör halaylarına' destek: Vazgeçmeyeceğiz

Terör örgütü PKK ve elebaşı Abdullah Öcalan lehine slogan atarak halay çeken terör destekçilerine yönelik operasyonlar devam ederken CHP'li Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, terör sempatizanlarına arka çıktı. 

Gündem

29.07.2024, 00:15

CHP'li Sezgin Tanrıkulu, terör örgütü PKK destekçilerinin terörist elebaşı Abdullah Öcalan sloganları atarak halay çekmesine destek çıktı. 

Son günlerde sosyal medya platformları üzerinden yayınlanan çok sayıda görüntülerde terör örgütü PKK ve elebaşı Abdullah Öcalan'ı öven, destekleyen şekilde sloganlar atarak halay çeken terör sempatizanlarına yönelik operasyonlar geçekleştirildi. İlk olarak Mersin'de çekilen görüntülerde 11 zanlı gözaltına alınmış, 9'u tutuklanmıştı. 

Türkiye genelinde Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından yürütülen soruşturmalar kapsamında; son olarak İstanbul'da gözaltına alınan 18 şüpheliden 11’i tutuklanmış, Siirt'te ise gözaltına alınan 5 şüpheliden 4’ü hapse gönderilmişti.

Herkesin merakla beklediği soruya yanıt geldi!  Müge Anlı’dan kayıp 'Narin'i programında işleyecek mi? Müge Anlı ilk kez konuştu! Herkesin merakla beklediği soruya yanıt geldi! Müge Anlı’dan kayıp 'Narin'i... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ TANRIKULU 'TERÖR HALAYLARINA' ARKA ÇIKTI: VAZGEÇMEYECEĞİZ

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Öcalan için sloganlar atarak halay çeken ve tutuklanan terör sempatizanlarına arka çıktı.

X hesabından DEM Partililer ile çektiği halayın görüntülerini paylaşan Tanrıkulu, "Halaydan vazgeçmeyeceğiz. Halaya devam" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

1

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading