CHP'li vekil Ediz Ün kaçakçılık yaparken suçüstü yakalandı

CHP'li vekil Ediz Ün kaçakçılık yaparken suçüstü yakalandı

Kaçakçılığı şoförün cahilliği ve Atatürkçülükle açıklayan CHP'li vekil Ün'ün, gümrükteki görüntüleri ortaya çıktı. CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün, aracında kaçak elektronik sigara ürünlerinin yakalandığı 20 Eylül'de tek başına Bulgaristan'a gitti. Türkiye'ye ise Fatih Akın ile birlikte aynı araçla döndü. 

Gündem

24.09.2024, 13:48

CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün'ün makam aracıyla yaptığı kaçakçılık faaliyetinin ardı arkası kesilmiyor. Daha önce Bulgaristan'a 69 kez giriş çıkış yapan CHP'li vekilin adı yine skandala karıştı.

Kaçakçılığa “şoförümün cahilliği ve Atatürk ilkelerine bağlı çalışıyorum” kılıfını uyduran CHP'li vekil Ediz Ün'ün, aracında kaçak elektronik sigara ürünlerinin yakalandığı 20 Eylül'de tek başına Bulgaristan'a giderken, gümrükte çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün, Türkiye'ye ise Fatih Akın ile birlikte aynı araçla döndü. 

Galatasaray'da derbi zaferinin primi ortaya çıktı: Her bir oyuncuya 1.5 milyon TL'lik prim verilmiş! Galatasaray'da derbi zaferinin primi ortaya çıktı: Her bir oyuncuya 1.5... Haberi Görüntüle

SON BİR AYDA 4 KEZ GİDİP GELMİŞ

Saat 14.45'te Kapıkule Gümrük Müdürlüğü'nden Türkiye'ye giriş yapmak üzere pasaport kaydı oluşturan CHP'li Ediz Ün'ün aracının son bir ayda 4 kez Bulgaristan'a gidip geldiği belirlendi.

Suça bulaştığı iddia edilen her CHP'li gibi çareyi Atatürkçü maskesi takmakta bulan Ediz Ün, daha önce yaptığı açıklamada "Atatürk'ün ilkeleri ve hedefleri doğrultusunda çalışmalarımı sürdürmekteyim" ifadesini kullanmıştı.

Türkiye'nin başka seçenekleri yok değil! Asya basını yazdı: Türkiye'ye karşı yanlış taktik! Türkiye'nin başka seçenekleri yok değil! Asya basını yazdı: Türkiye'ye karşı... Haberi Görüntüle

''BİLGİM VE İRADEM DIŞINDA''

Polis ekipleri kendisini aradığında kanun dışı her unsura el koymalarını kendisini istediğini ileri süren Ün, şunları kaydetmişti;

"Bahsedilen şahıslar, Edirne Milletvekili olmam, aracın plakasının bana tahsisli olması, trafikte geçiş üstünlüğü olması gibi tarafıma tanınan bu ayrıcalıkları bilgim ve iradem dışında suç işlemek amacı ile kullanmak istemişlerdir. Araçta arama yapılmasına muvafakat etmiş, araç içerisinde suça konu eşya olup olmadığının tespit edilmesini ve aracın milletvekili sıfatı ile şahsıma kayıtlı olması sebebiyle herhangi bir iltimas gösterilmemesini talep ederek şüpheliler hakkında gerekli tüm adli işlemlerin yapılmasını ve hiçbir ayrıcalığa tabi tutulmamalarını bizzat rica ettim ve sürecin takipçisi oldum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading