Yandex Metrica

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Özgür Özel Cumhurbaşkanı adayı mı?

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Özgür Özel Cumhurbaşkanı adayı mı?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı televizyon programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Özel herkesin merak ettiği cumnurbaşkanlığı adaylığı konusuna da açıklık getirdi. Özgür Özel Cumhurbaşkanı adayı mı? sorusuna yanıt veren Özel aday olmayacağını açıkladı. Peki CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?

Gündem

24.08.2024, 13:40

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı bir televizyon programında gündeme dair önemli açıkalamalarda bulundu. Habertürk keranlarında soruları yanıtlayan Özgür Özel cumhurbaşkanı adayı olup olamayacağına dair soruları yanıtladı." dedi.

Gece çalışan çocuklu ailelerin en büyük mağduriyeti için müthiş fikir: Gece kreşi uygulaması başladı Gece çalışan çocuklu ailelerin en büyük mağduriyeti için müthiş fikir:... Haberi Görüntüle

ÖZGÜR ÖZEL CUMHURBAŞKANI ADAYI OLACAK MI?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı adayı olup olmaycağına dair sorulan soruya yanıt verdi. Özel açıklamasında "Aday değilim. Teknik direktör penaltı atmaz. En doğru oyuncuya attırır.  Ben daha önce de anlatmıştım, cumhuriyetin ikinci yüzyılının ilk genel seçimlerinde Mustafa Kemal Atatürk'ün ve hepimizin partisini yeniden iktidar yapmaya ve o gece genel başkan olmaya adayım." dedi.

Bursa'da 9 Eylül'de (bugün) otobüsler bedava mı? Bursa'da otobüs, tramvay ücretsiz mi? Bursa'da 9 Eylül'de (bugün) otobüsler bedava mı? Bursa'da otobüs, tramvay... Haberi Görüntüle

CHP'NİN CUMHURBAŞKANI ADAYI KİM?

Özgür Özel açıklamasında "Anketlerde en yüksek oy alan kimse onu aday yapacağım." dedi. Ekrem İmamoğlu yada Mansur Yavaş'ın adı kulislerde sürekli olarak konuşuluyor.

Anadolu Üniversitesi güz dönemi kayıt yenileme ne zaman? AÖF harç ücretleri 2024 ne zaman yatırılacak? Anadolu Üniversitesi güz dönemi kayıt yenileme ne zaman? AÖF harç... Haberi Görüntüle

EKREM İMAMOĞLU-KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİ

Ekrem İmamoğlu’nun Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesi hakkında da açıklamalarda bulunan Özgür Özel açıklamasında "Bu çok normal bir adım. Görüşmeden bilgim vardı. Kılıçdaroğlu ile ben de görüşeceğim. Tüzük değişikliğine dair fikrini alacağım." dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading