Çiftçileri sevindiren haber! Tarımsal destek ödemeleri bugün yatırılacak

Çiftçileri sevindiren haber! Tarımsal destek ödemeleri bugün yatırılacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tarımsal destek ödemeleri için açıklamada bulundu. Üreticilere sevindiren haberi verdi. 

Gündem

27.09.2024, 12:14

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı,  Gaziantep ziyareti sırasında beklenen haberi verdi.  Yumaklı, Gaziantep bölgesinde olan çiftlikleri ziyaret etti. Ziyaret sırasında yanlarında olduğunu vurgulayan Yumaklı, üreticiye desteklerinin devam edeceğini söyledi. 

17 Eylül bugün hangi maçlar var? Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam kimin maçı var? 17 Eylül bugün hangi maçlar var? Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam... Haberi Görüntüle

DESTEK ÖDEMELERİ BAŞLADI

 2 milyar 900 milyon liralık destek ödemelerinin bugün itibarıyla üreticilerin hesaplara yatacağını söyleyen Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, "Vermiş olduğumuz desteklerimiz devam ediyor. Bugün itibarıyla 2 milyar 900 milyonluk bir destek ödemesi, buzağı desteklemeleri ve diğer desteklemeler başta olmak üzere üreticilerimizin hesabına yatmış olacak. Buradan da üreticilerimize duyurmuş olalım" dedi. 

2024 YKS 2. ek tercih yapılacak mı? YKS ek yerleştirmede kaç kişi yerleşti boş kalan kontenjan kaç oldu? 2024 YKS 2. ek tercih yapılacak mı? YKS ek yerleştirmede... Haberi Görüntüle

GAZİANTEP ÖNEMLİ BİR ŞEHİR

Gaziantep şehrinin öneminden bahseden Yumaklı, " Hem Gaziantep şehrini ve girişimcimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Kendilerinin bu örnek uygulamalarının ülkemizdeki diğer girişimcilere, diğer üreticilere bir hedef olarak konmasını özellikle diliyorum. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Gaziantep ziyareti sırasında bir hayvan çiftliğini ziyaret etti. Orada gazetecilere konuşan Bakan Yumaklı, Gaziantep'in tarım açısından önemli bir şehir olduğunu hatırlatarak, hayvancılık konusunda da büyük destek sağladıklarını söyledi."  diye konuştu. 

Balıkesir'de 29 düzensiz göçmen yakalandı Balıkesir'de 29 düzensiz göçmen yakalandı Haberi Görüntüle

ŞAP AŞILAMA SÜRECİ BAŞLIYOR

Hayvan hastalıklarıyla mücadelenin önemini vurgulayan Yumaklı, 17 Eylül'den itibaren başlayan şap aşılamasının 1 ay süreceğini ve Türkiye'deki bütün üreticilerimizin hayvanlarını aşılamakla alakalı uzun bir süreç bekliyor. Bu süreç boyunca çiftçilerin özen göstermesi konusu hakkında vurgulama yaptı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading