Yandex Metrica

Ciğerlerimiz yanıyor: Çanakkale, Elazığ, Balıkesir ve Adana'da ekiplerin mücadelesi sürüyor

Ciğerlerimiz yanıyor: Çanakkale, Elazığ, Balıkesir ve Adana'da ekiplerin mücadelesi sürüyor

Hava sıcaklıklarının artmasıyla Türkiye'de orman yangınları tekrardan başladı. Bugün Çanakkale'nin Ezine, Elazığ'ın Maden, Balıkesir'in Bigadiç ve Adana'nın Aladağ ilçelerinde ormanlık alanda yangın çıktı. Ekiplerin çıkan yangınlara müdahalesi sürüyor.  

Gündem

21.06.2024, 10:44

Sıcak havalardan dolayı Türkiye'de orman yangınları çıkmaya devam ediyor. Dün 20 saati aşkın süre sonrasında söndürülen Çanakkale yangınının ardından, Çanakkale'nin Ezine, Elazığ'ın Maden, Balıkesir'in Bigadiç ve Adana'nın Aladağ ilçelerinde orman yangınları başladı.

Ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi devam ediyor.

Bayram tatilinin acı bilançosu! İlk 6 günde bakın kaç can kaybı var Bayram tatilinin acı bilançosu! İlk 6 günde bakın kaç can... Haberi Görüntüle

ADANA

Adana'nın Aladağ ilçesinde anız yakımı sonrası orman yangını başladı. Ekipler iki helikopter, iki uçakla yangına havadan ve karadan müdahale ediyor.

Pos Mahallesi Kökez mevkisinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler anız yaktı. Kısa sürde anız, orman yangınına dönüştü. Bölgeye ihbar üzerine gelen Orman Bölge Müdürlüğü Feke Orman İşletme Şefliğine bağlı ekipler yangına havadan ve karadan müdahale başlattı. Jandarma ekipleri ise anızı yakan kişileri belirlemek için çalışma başlattı.

Bayram bilançosu: Bakan Yerlikaya kahreden rakamı açıkladı Bayram bilançosu: Bakan Yerlikaya kahreden rakamı açıkladı Haberi Görüntüle

BALIKESİR

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde, ziraat alanında çıkan yangının söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Esenli Mahallesi yakınında bir tarım arazisinda çıkan yangın, büyük bir etki yarattı.

Alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede çevreye yayıldı. Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğünce olay yerine ekipler sevk edildi. Havadan ve karadan müdahale başlatan ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor.

Bahçeli'den Merih Demiral'a 'Bozkurt' soruşturmasına tepki: Zincirleme provokasyonlardan biri! Bahçeli'den Merih Demiral'a 'Bozkurt' soruşturmasına tepki: Zincirleme provokasyonlardan biri! Haberi Görüntüle

ELAZIĞ

Elazığ’ın Gezin ile Tepecik köyleri arasındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesi sürerken, Hazar Gölü'nden su alan helikopterin de orman yangınına havadan müdahalesi sürüyor.

Son dakika... AK Parti'de 7 ilde değişim: Yeni başkanlar belli oldu Son dakika... AK Parti'de 7 ilde değişim: Yeni başkanlar belli... Haberi Görüntüle

ÇANAKKALE

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde tarım arazisinde başlayan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Ezine ilçesine bağlı Kumburun köyü yakınlarında tarım arazisinde yangın başladı. Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yangına havadan ve karadan müdahalesi devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading