Yandex Metrica

Sitede Ara

Cihangir çetesi devrede! TÜGVA etkinliğine katılan Doğu Demirkol'a sosyal linç: Boykot sesleri yükseldi

Cihangir çetesi devrede! TÜGVA etkinliğine katılan Doğu Demirkol'a sosyal linç: Boykot sesleri yükseldi

Ünlü komedyen Doğu Demirkol, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)'nın kampına katıldı, Cihangir çetesi sosyal medyada linç kampanyası başlattı. TÜGVA Başkanı İbrahim Beşinci'nin Demirkol paylaşımı sonrası harekete geçen trol ordusu ünlü komedyenene ilişkin boykot çağrıları yaptı.

Gündem

23.07.2024, 14:01

Devlete yakın olan oyuncuları hedefe alan Cihangir çetesinin son kurbanı ünlü komedyen Doğu Demirkol oldu. Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)'nın geçlik kampına katılan ünlü komedyen sosyal lince maruz kaldı.

Bu diyalog Makedonya ziyaretine damga vurdu! Dışileri Bakanı Hakan Fidan'a yaşlı amcadan gülümseten soru! Bu diyalog Makedonya ziyaretine damga vurdu! Dışileri Bakanı Hakan Fidan'a... Haberi Görüntüle

TÜGVA KAMPINA KATILDI, HEDEF OLDU

TÜGVA Başkanı İbrahim Beşinci kişisel sosyal medya hesabından Demirkol'un görüntülerini paylaştı. Beşinci görüntülere, "TÜGVA Lise DoğaKampı'nda gençlik rüzgarı Doğu Demirkol ile esmeye devam ediyor! Gençlik burada, heyecan burada!" notunu düştü.

Doğu Demirkol'un TÜGVA görüntülerinde gençler ile sohbet ettiği ve ok attığı görüntüler viral olurken, ünlü komedeyenin attığı ok Cihangir çetesini hedef aldı. 

8 Eylül bugün Süper Lig'de neden maç yok? Bu hafta maçlar neden oynanmadı? 8 Eylül'de hangi takımın maçı var? 8 Eylül bugün Süper Lig'de neden maç yok? Bu hafta... Haberi Görüntüle

BOYKOT ÇAĞRISI

Beşinci'nin bu gönderisi sonrası harekete geçen trol ordusu Doğu Demirkol'u linç etmeye başladı. Boykot seslerinin yükseldiği sosyal medyada Doğu Demirkol hakkında çirkin paylaşımlar yapılmaya başlandı. 

İbrahim Beşinci'nin gönderisini alıntılayan bir X kullancısı, "Doğu Demirkol boykot listemize alınmıştır" ifadelerini kullanırken bir başka X kullanıcısı ise, "Doğu Demirkol’da tam TÜGVA’cı tipi vardı. O yüzden harika bir eşleşme olmuş. Bu adamın yaptığı tek bir espriye gülemeyen, hatta onun adına derin bir hicap duyan milyonlar olarak kendisini TÜGVA kampında görmekten gurur duyduk." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

1

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading