Yandex Metrica

Sitede Ara

Cinsel istismar şüphesiyle yargılanmıştı! Ünlü doktor Ender Saraç hakkında mahkeme kararını verdi!

Cinsel istismar şüphesiyle yargılanmıştı! Ünlü doktor Ender Saraç hakkında mahkeme kararını verdi!

Televizyon programında yer alan ünlü doktor Ender Saraç 13 yaşındaki oğluna cinsel istismarda bulundupu iddiaları büyük yankı uyandırmıştı. Mahkemede 12 yıldan 22.5 yıla kadar yargılanan ünlü doktor hakkında beraat kararı verildi. 

Gündem

03.07.2024, 13:06

İstanbul 34. Ağır Ceza Mahkemesi'nde sanık doktor Ender Saraç'ın 2023 yılında 13 yaşındaki oğlun M.S'ye yönelik cinsar istismar davasında yargılandı. Mahmekede Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Avukatları ve Ender Saraç'ın avukatı katıldı. 

Denizler didik didik aranıyor! Bakan Uraloğlu duyurdu: 5 milyon 960 bin metreküp tarama yapıldı Denizler didik didik aranıyor! Bakan Uraloğlu duyurdu: 5 milyon 960... Haberi Görüntüle

BERAATİNİ İSTEDİ

Avukatlar mahkemeden müvekkilinin beraatini talep ederken Ender Saraç suçlamaları kabul etmeyerek, ''Bu suçu asla ve asla işlemedim. Bir komploya kurban gittim, mahkemenizden beraat talep ederim." dedi. 

Mahkeme heyeti ise Saraç'ın üzerine atıla nsuçun sabit olduğu gerekçesiyle beraatına karar verdi. 

2024 LGS birincisi kim? LGS şampiyonları hangi okuldan mezun? 2024 LGS birincisi kim? LGS şampiyonları hangi okuldan mezun? Haberi Görüntüle

MAHKEME BERAATİNE KARAR VERDİ

13 yaşındaki oğlu M.S ise önce babasını suçladığını sonrasında ise annesi ve kendisine kötü davrandığı için babasını bu yönde suçladığı iddianame de yer almıştı. Benan Saraç'ın ifadesinde yer alan bilgiye göre ise Ender Saraç'ın kendisine ve oğluna psikolojik ve ekonomik şiddet uyguladığı, mağdur oğluna yönelik herhangi bir cinsel istismarda bulunmadığını aktardı. 

Hakkında 12 yıldan 22 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Saraç'a mahkeme, suç işlemediğinin sabit olduğu gerekçesiyle beraatine karar verdi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading