Yandex Metrica

Sitede Ara

Ciro Immobile yıllık maaşı ne kadar? Beşiktaş Ciro'ya ne kadar para verecek?

Ciro Immobile yıllık maaşı ne kadar? Beşiktaş Ciro'ya ne kadar para verecek?

Beşikaş'ın yeni transferi Ciro Immobile'nin maliyeti belli oldu. Peki Ciro Immobile yıllık maaşı ne kadar? Beşiktaş Ciro'ya ne kadar para verecek?

Gündem

13.07.2024, 17:19

2024-2024 Süper Lig sezonunda taraftarlarını mutlu etmek isteyen Beşiktaş kadro yapılanmasını yeniden oluşturmak için çalışmalara başladı. Beşitkaş İtalyan oyuncu Ciro İmmobile transferinde mutlu sona ulaştı. Beşiktaş'ın renlerine kattığı yıldız futbolcu Ciro Immobile geçtiğimiz gün İstanbul'a gelmişti. Resmi sözleşmeye imza atması beklenen Ciro İmmobile'nin maaliyeti ise belli oldu.

Bu diyalog Makedonya ziyaretine damga vurdu! Dışileri Bakanı Hakan Fidan'a yaşlı amcadan gülümseten soru! Bu diyalog Makedonya ziyaretine damga vurdu! Dışileri Bakanı Hakan Fidan'a... Haberi Görüntüle

CİRO İMMOBİLE MAAŞI NE KADAR?

İtalyan yıldız Ciro Immobile Beşiktaş'ta servet kazanacak. 2 senelik anlaşma sağlanan yıldız oyuncuya yıllık 6 milyon eoru garanti ücret ödeneceği açıklandı.

Aysel Önder final yarışı ne zaman? Aysel Önder altın madalya aldı mı? Aysel Önder final yarışı ne zaman? Aysel Önder altın madalya... Haberi Görüntüle

EEŞİKTAŞ CİRO'YA NE KADAR PARA VERCEK?

Beşiktaş'tan Ciro İmmobile tranferi konusudna KAP'A açıklama geldi. Açıklamada "Profesyonel futbolcu Ciro Immobile transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncu ile 2024-2025 sezonundan başlamak üzere 2 sezon için anlaşılmış olup, oyuncuya her sezon için net 6.000.000 Avro garanti ücret ödenecektir." denildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading