Yandex Metrica

Sitede Ara

Coca-Cola'da üst düzey yöneticiydi! Ünlü iş insanı denizde boğularak öldü!

Coca-Cola'da üst düzey yöneticiydi! Ünlü iş insanı denizde boğularak öldü!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ailesi ile birlikte tatilini yapan Coca-Cola İçecek Araştırma ve Geliştirme Sistemleri Geliştirme Direktörü olan ünlü iş insanı Çetin Özataç, denizde yüzerken boğularak hayatını kaybetti. 

Gündem

12.07.2024, 15:44

Ünlü iş insanı 64 yaşındaki Çetin Özataç yüzmek için denize girdi. Sahilden yaklaşık 50 metre açıldıktan sonra bir anda hareketsiz kaldığı belirtilen Özataç, ailesi ve vatandaşların yardımı ile kıyıya çekildi.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Türksat 6A için yeni tarih belli oldu! Türkiye artık o 11 ülke arasında! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türksat 6A için yeni tarih belli oldu!... Haberi Görüntüle

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ 

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulans ile Bodrum Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan evli ve iki çocuk babası Çetin Özataç, tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.

Bakanlık 11 Influencer'ı takibe aldı! Sosyal medya paylaşımlarına milyonlarca lira ceza yağdı! Bakanlık 11 Influencer'ı takibe aldı! Sosyal medya paylaşımlarına milyonlarca lira... Haberi Görüntüle

COCA-COLA'DA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLİK YAPIYORDU 

İş insanı Özataç, 2010 yılından bu yana Coca-Cola İçecek şirketinde araştırma ve geliştirme sistemleri geliştirme direktörü olarak çalışıyordu. Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilen Özataç’ın cenazesinin defnedilmek üzere daha sonra Ankara’ya gönderileceği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading