Yandex Metrica

Coca Cola'nın adı değişti mi? Coca Cola'nın adı ne oldu?

Coca Cola'nın adı değişti mi? Coca Cola'nın adı ne oldu?

Gazlı içeçek markası Coca Cola'nın adının değiştiği iddiaları sosyal medya gündemine bomba gini düştü. Buna göre vatandaşlar, Coca Cola'nın isminin değişip değişmediği ve yeni adının ne olduğunu araştırmaya başladı. İşte Cola Cola'nın yeni ismi..

Gündem

12.09.2024, 14:09

Geçtiğimiz günlerder fast food markası Burger King, Türkiye'deki ismini 'Börgır' olarak değiştirmesinin ardından ortaya dikkat çekici bir iddia atıldı.

Boykot ürünlerinden biri olan ve İsrail- Filistin savaşından sonra satışları düşen gazlı içicek markası Coa Cola'nın isminin değişip değişmediği merak konusu oldu. 

Sıcaklıklar düşüyor! Türkiye kışa giriyor! Meteoroloji 20 il için uyarıda bulundu! 18 Eylül 2024 Çarşamba hava durumu... Sıcaklıklar düşüyor! Türkiye kışa giriyor! Meteoroloji 20 il için uyarıda... Haberi Görüntüle

PEKİ BU İDDİALAR DOĞRU MU?

Sosyal medyada yayınlan bazı haberlerde, Coca Cola'nın adını ve logosunu değiştirdiği iddia edildi. Bu paylaşımlarda Coca Cola'ya ait olduğu söylenen bir markanın tasarımında değişiklik yapıldığı ve üzerine "Ürdün'de üretilmiştir" gibi yazılar eklendiği belirtiliyor. Bu değişikliklerin Türkiye'de de uygulanabileceği ileri sürüldü.

İdam gelsin! Siyasilerden peş peşe Narin açıklaması: Ömer Çelik, Mustafa Destici Özgür Özel... İdam gelsin! Siyasilerden peş peşe Narin açıklaması: Ömer Çelik, Mustafa... Haberi Görüntüle

COCA COLA'NIN İSMİ DEĞİŞTİ Mİ?

Coca Cola'nın resmi adı ve logosunda herahangi bir değişiklik yok. Ancak sosyal medyada yayınlan bu iddilara,  Coca Cola'nın doğrudan adını değiştirdiğini değil, "Crush" isimli bir markanın sadece tasarımında yapılan değişiklikleri kapsıyor. Coca Cola, mevcut isim ve logosuyla satışlarına devam ediyor.

Bu doğrultuda Coca Cola'nın kendisinin adını ve logosunu değiştirdiğine dair herhangi bir resmi açıklama veya doğrulama bulunmamaktadır.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading