Çok Güzel Hareketler'in Zeynep Koçak'ı ne Yaptı? Son halini görenler şoke oldu! Görünüşü ağzınızı açtıracak...

Çok Güzel Hareketler'in Zeynep Koçak'ı ne Yaptı? Son halini görenler şoke oldu! Görünüşü ağzınızı açtıracak...

Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programıyla tanınan Zeynep Koçak, son haliyle herkesi şaşkına çevirdi. 41 yaşına basan Koçak, son yıllarda aldığı kilolar ve geçirdiği estetik operasyonlarla gündemde. 

Gündem

17.10.2024, 18:52

Bir döneme damgasını vuran "Çok Güzel Hareketler Bunlar" programıyla tanınan Zeynep Koçak, değişimini konuşmaya devam ediyor. Programın yayınlandığı dönemde izleyicileri ekran başına kilitledi.  Koçak, bugünkü tarzı ve estetikle elde ettiği yeni imajıyla dikkat çekiyor. 

Sosyal medyada, "Bu kadar da olmaz", "Bu nasıl değişim?" gibi yorumlarla adeta gündem yaratırken, Koçak’ın kendisi de bu değişimle ilgili açıklamalar yaptı.

Koçak, eski halini hatırlatarak, "Eskiden 37 kiloydum, şimdilerde 65 kiloya kadar çıkıyorum. Kilo farkı ve estetik dokunuşlar var. Estetiğe karşı değilim" diyerek, değişiminin tamamen doğal ve kişisel bir tercih olduğunu belirtti. 

20'li yaşlarından kalan fotoğraflarını paylaşarak, "Zaman her şeyi değiştiriyor" mesajı da verdi.

Zeynep Koçak’ın son hali, özellikle sosyal medyada büyük ilgi topladı. Artık bambaşka bir imaja bürünen Koçak, tarzı ve cesur pozlarıyla dikkat çekiyor. 

Yüzündeki ve vücudundaki değişimiyle, onu tanımakta zorlanan takipçileri, büyük bir şaşkınlık yaşıyor.

İşte Zeynep'in yeni imajı

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading