Cuma günleri okullar tatil mi? 2024 okul saatleri değişti mi?

Cuma günleri okullar tatil mi? 2024 okul saatleri değişti mi?

Okullarda 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul saatleri konusunda yeni tartışmalar baş gösterdi. Peki, okullarda ders saatleri kısalıyor mu?

Gündem

10.10.2024, 15:37

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılı takvimi açıklandı. Okullarda ders saatlerinin daha da kısaltılarak 30 dakikaya kadar indirilmesi gündeme geldi. Okullardaki ders süreleri ile beraber günlük çalışma saatleri hem öğrencileri hem de öğretmenleri oldukça yakından ilgilendirmekte.

Okullarda 40 dakika olan ders sürelerinin 30 dakikaya kadar düşürülmesinin yakın bir zamanda gündeme gelmesine de şimdiden kesin gözüyle bakılmaktadır.

Cem Garipoğlu'nun mezarında neden kefen yok? Cem Garipoğlu kefensiz mi gömüldü? Cem Garipoğlu'nun mezarında neden kefen yok? Cem Garipoğlu kefensiz mi... Haberi Görüntüle

OKUL SAATLERİ DEĞİŞİYOR MU?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan resmi yazıda bazı iller ve ilçelerdeki okullarda ders saatlerinin 30 dakika olarak uygulanmaktadır. Yayımlanan yazıda, “Başka okulun binasına taşınan veya öğrenci yoğunluğu nedeniyle ikili eğitim yapan okullarda bir ders saati 30 dakikaya düşürülebilir” ifadelere yer verildi. Bu anlamda okul saatlerinde bir değişiklik gözlemlenmiş oldu.

Okullar Cuma tatil mi

Şeytan makyajlı sapık hakkında flaş gelişme: Minibüsteki kız öğrencileri taciz etmişti! Şeytan makyajlı sapık hakkında flaş gelişme: Minibüsteki kız öğrencileri taciz... Haberi Görüntüle

OKULLAR CUMA GÜNLERİ TATİL Mİ?

Avrupa’da bazı ülkelerde Cuma günleri de dahil olmak ile birlikte Cumartesi ve Pazar günlerinin de tatil ilan edildiği ve sadece 4 gün (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe) mesai yaptıkları belirlendi. Ancak şu ana kadar ülkemizde böyle bir sistem modeli olmadığından Türkiye’de okullar Cuma günleri tatil değildir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading