Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı adayı olacak mı? Özgür Özel'den merak edilen soruya yanıt

Cumhurbaşkanı adayı olacak mı? Özgür Özel'den merak edilen soruya yanıt

Katıldığı bir televizyon programında konuşan CHP lideri Özgür Özel, "Cumhurbaşkanlığı'na aday olacak mısınız?" sorusuna "Cumhurbaşkanı adayı değilim. Teknik direktör penaltı atmaz. En doğru oyuncuya attırır. Anketlerde en yüksek oy alan kimse onu aday yapacağım." şeklinde yanıt verdi.  

Gündem

24.08.2024, 13:17

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün akşam Habertürk TV yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken "Cumhurbaşkanlığı'na aday olacak mısınız?" sorusuna da yanıt verdi.

Bakan Tunç'tan 'Narin Güran' açıklaması: 'Bu kuvvetli bir şüphe' Bakan Tunç'tan 'Narin Güran' açıklaması: 'Bu kuvvetli bir şüphe' Haberi Görüntüle

''ADAY DEĞİLİM''

"Cumhurbaşkanlığı'na aday olacak mısınız?" sorusuna yanıt veren CHP lideri, "Aday değilim. Çok net. Ben daha önce de anlatmıştım, cumhuriyetin ikinci yüzyılının ilk genel seçimlerinde Mustafa Kemal Atatürk'ün ve hepimizin partisini yeniden iktidar yapmaya ve o gece genel başkan olmaya adayım. Bu hiç azımsanacak bir irade, hedef değildir.'' dedi.

Husumetli 2 çeteye 'KUYU' darbesi: Mafyacılık oynayanlar tek tek yakalandı Husumetli 2 çeteye 'KUYU' darbesi: Mafyacılık oynayanlar tek tek yakalandı Haberi Görüntüle

''BEN TEKNİK DİREKTÖRÜM''

'Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 yıllık iktidarını sona erdiren, CHP'li cumhurbaşkanı seçtiren bir genel başkan olan, bu işi başaran ekipte genel başkanlık yapmış biri olarak tarihe geçmek onurların en büyüğü.'' diyen Özgür Özel, ''Ben teknik direktörüm, 90. dakikada penaltı atılacak. Penaltıyı tüm taraftara belki sorarak, en doğru kararı vererek, en doğrusu kimse ona attıracağım." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading