Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye gidiyor: Gazze'deki soykırımı tüm dünyaya haykıracak

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye gidiyor: Gazze'deki soykırımı tüm dünyaya haykıracak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Kurulu'na katılmak için Amerika'ya gidiyor.  Burada dünya liderleriyle ikili görüşmeler gerçekleştirecek ve İsrail'in Gazze'de yaptığı soykırımı haykıracak.

Gündem

20.09.2024, 13:17

Yoğun diplomasini tgrafiğine kaldığı yerden devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 Eylül'de Birleşmiş Milletler toplantısı için ABD'ye gidecek.

Birleşmiş Milletler 79’uncu Genel Kurulu üst düzey toplantıları önümüzdeki hafta yapılacak “Geleceğin Zirvesi”nde, liderlerin katılımıyla başlayacak. İki gün sürecek zirvede, uluslararası sistemin mevcut ve gelecek nesillerin ihtiyaçlarını daha iyi karşılaması konusunda yeni bir küresel fikir birliği üzerinde uzlaşılması hedefleniyor. Liderler, 24 Eylül Salı gününden itibaren BM Genel Kurulu’na hitap edecek.

Kayıp Narin soruşturmasında çarpıcı detay: Islak mendil ve 12 dakikanın sırrı araştırılıyor! Kayıp Narin soruşturmasında çarpıcı detay: Islak mendil ve 12 dakikanın... Haberi Görüntüle

BM'DE BARIŞ ÇAĞRISI YAPACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Eylül'de Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na 14'üncü kez hitap edecek. Uluslararası toplumu İsrail'in saldırılarına karşı durmaya çağıracak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirvede devlet ve hükümet başkanlarıyla da ikili görüşmeler yapacak.

Son dakika.... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından Narin'in öldürüldüğü köydeki çocuklara dair rapor! Son dakika.... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından Narin'in öldürüldüğü köydeki... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN 3’ÜNCÜ SIRADA KONUŞACAK

Erdoğan’ın, 24 Eylül Salı günü ABD Başkanı Joe Biden’ın ardından 3. sırada Genel Kurul’a hitap etmesi bekleniyor. Erdoğan’ın hitabında, dünyada eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan İsrail’in aylardır abluka altında olan ve yoğun bormardımana maruz kalan Gazze’deki operasyonları karşısında dünyanın sessiz kaldığı mesajını vurgulayacak.

Bu kaçıncı ihmalkarlık? AK Parti'den İBB'ye sert tepki: İstanbullular, İETT'de can vermek istemiyor! Bu kaçıncı ihmalkarlık? AK Parti'den İBB'ye sert tepki: İstanbullular, İETT'de... Haberi Görüntüle

RUSYA-UKRAYNA SAVAŞI

Gündeminde ayrıca Rusya-Ukrayna savaşı başta olmak üzere bölgesel ve küresel meseleler bulunan Erdoğan’ın New York’ta olduğu sürede başta devlet ve hükümet başkanları olmak üzere çok sayıda üst düzeyli temas ve görüşmelerde bulunması öngörülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading