Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Rutte, ABD'yi beklemeden Türkiye'ye gelecek

TBMM'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreterliği görevine seçilen Mark Rutte ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoağn "Yeni NATO Genel Sekreterinden bir beklentiniz var mı?" sorusuna "Yarım saat önce Rutte'yi tebrik ettim. 'Hayırlı olsun' dedim. Washington'da görüşeceğiz, bir araya geleceğiz. O da 'Washington'u beklemeden ben Türkiye'ye ziyarete geleceğim' dedi." şeklinde yanıt verdi.

Gündem

26.06.2024, 18:25

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreterliği görevine seçilen Mark Rutte ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rutte'ye yeni görevinde başarılar diledi. Rutte de görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Erdoğan, partisinin TBMM'deki grup toplantısının ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

İsmail Saymaz Sözcü TV'de neden yok, ayrıldı mı? İsmail Saymaz Sözcü TV'de neden yok, ayrıldı mı? Haberi Görüntüle

''SÖYLEYECEKLERİMİ SÖYLEDİM ZATEN''

Grup toplantısında sarf ettiği "Sıkılı yumrukları açacak olan muhalefettir." ifadesi üzerine, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in"Yumruklarımız sıkılı olmayacak, el sıkışmaya, selamlaşmaya, müzakereye devam edeceğiz." açıklaması sorulunca Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Söyleyeceklerimi söyledim zaten. Onun dışında bir şey söylemeye gerek yok." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ve Biden ile görüşecek: Masada kritik başlıklar var Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ve Biden ile görüşecek: Masada kritik başlıklar... Haberi Görüntüle

RUTTE ABD'DEN ÖNCE TÜRKİYE'YE GELECEK

NATO Genel Sekreterliğine Mark Rutte'nin seçilmesine ilişkin de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoağn "Yeni NATO Genel Sekreterinden bir beklentiniz var mı?" sorusuna şu yanıtı verdi;

"Yarım saat önce Rutte'yi tebrik ettim. 'Hayırlı olsun' dedim. Washington'da görüşeceğiz, bir araya geleceğiz. O da 'Washington'u beklemeden ben Türkiye'ye ziyarete geleceğim' dedi."

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading