Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan boş salona konuştu yalanı çürütüldü! İşte fotoğraflı kanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan boş salona konuştu yalanı çürütüldü! İşte fotoğraflı kanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM Genel Kurulu hitabına ilişkin "Konuşma esnasında salon boştu" iddiası yalanlandı. DMM'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, BM 79. Genel Kuruluna hitabıyla ilgili FETÖ'nün sosyal medya hesapları tarafından ortaya atılan ve diğer bazı hesaplar tarafından da paylaşılan, 'Konuşma esnasında salon boştu' iddiası doğru değildir." ifadelerine yer verildi.

Gündem

25.09.2024, 17:47

ABD'deki temaslarına devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun 79. oturumunda dün bir konuşma yaptı.

Aylardır abluka altında olan ve yoğun bombardımana maruz kalan Gazze için BM'ye çağrıda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gazze soykırmının önüne geçmek için ne bekliyorsunuz? Filistin halkıyla birlikte kendi vatandaşlarının canını hiçe sayan katliam şebekesini durdurmak için daha neyi bekliyorsunuz? Ey İsrail’e kayıtsız şartsız destek verenler, bu utancı daha ne kadar yaşayacaksınız?" dedi.

Bu e-postaya dikkat! Dolandırıcıların yeni yeni tuzağı: 'Çift ödeme iadesi' Bu e-postaya dikkat! Dolandırıcıların yeni yeni tuzağı: 'Çift ödeme iadesi' Haberi Görüntüle

"HİTLER NASIL DURDURULDUYSA, NETANYAHU DA DURDURULMALIDIR"

''Dünya beşten büyüktür'' diyen Erdoğan, ''Nasıl Hitler insanlığın ittifakıyla durdurulmuşsa Netanyahu da insanlığın ittifakıyla durdurulmalıdır. Acil ateşkes sağlanmalı, rehine takası gerçekleşmelidir. İnsani yardımlar Gazze'ye ulaştırılmalıdır. İsrail'in saldırılarını artırdığı Lübnan halkının ve hükümetinin de yanındayız. 41 bin insanı katledenler, talimatı verenden tetiği çekene kadar işledikleri suçların hesabını vermeden vicdanlar rahata kavuşamaz.'' ifadelerini kullandı.

Bu sene şampiyonu play-off mu belirleyecek? 2024-2025 Süper Lig'de Play-off olacak mı? Bu sene şampiyonu play-off mu belirleyecek? 2024-2025 Süper Lig'de Play-off... Haberi Görüntüle

"KKTC RESMEN TANINMALI"

KKTC'nin resmen tanınması gerektiğinin altını çizen Erdoğan, ''KKTC resmen tanınmalı. Federasyon modeli geçerliliği yitirmiştir. Bugün uluslararası toplumu bir kez daha Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni tanımaya, diplomatik, siyasi ve ekonomik ilişkiler kurmaya davet ediyorum. Kıbrıs Türklerinin müktesep hakları olan egemen eşitlik ve eşit uluslararası statüleri yeniden tescil edilmeli, tecrit artık son bulmalıdır.'' dedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulundaki hitabıyla ilgili ortaya atılan "Konuşma esnasında salon boştu" iddiasını yalanlayan bir açıklama yaptı.

13 Eylül Arnavutköy'de yangın nerede, hangi mahallede çıktı? 13 Eylül Arnavutköy'de yangın nerede, hangi mahallede çıktı? Haberi Görüntüle

''SALON BOŞTU İDDİASI DOĞRU DEĞİL''

DMM'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi;

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, BM 79. Genel Kuruluna hitabıyla ilgili FETÖ'nün sosyal medya hesapları tarafından ortaya atılan ve diğer bazı hesaplar tarafından da paylaşılan, 'Konuşma esnasında salon boştu' iddiası doğru değildir."

Türkiye'nin hamlesi PKK'yı kudurttu! PKK elebaşı Karasu saklandığı deliğinden konuştu: Bizi sattılar! Türkiye'nin hamlesi PKK'yı kudurttu! PKK elebaşı Karasu saklandığı deliğinden konuştu:... Haberi Görüntüle

''İDDİALAR TAMAMEN ASILSIZ''

Söz konusu açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın New York'taki Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu konuşmasına ilişkin görüntülere yer verildi. Söz konusu görüntüler incelendiğinde iddiaların tamamen asılsız olduğunun açıkça görüldüğü belirtildi.

Açıklamanın sonunda eli kanlı terör örgütlerinin Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve yetkililerini hedef alan propaganda kampanyalarına itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading