Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan çağrıda bulunmuştu: CHP lideri Özgür Özel'den Dilruba özrü

Cumhurbaşkanı Erdoğan çağrıda bulunmuştu: CHP lideri Özgür Özel'den Dilruba özrü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''Özgür Özel'in bu millete özür borcu var'' sözleri sonrası konuştu. CHP lideri, ''Dilruba hanım adına ben tüm AK Parti seçmeninden özür dilerim. Sıra Sayın Erdoğan'da CHP'lileri ve muhalefeti üzen tüm ifadeleri için özür dilesin'' dedi.

Gündem

11.09.2024, 17:00

İzmir'deki sokak röportajındaki sözlerinden dolayı 7 ay 15 gün hapis cezası alan ve kararın ardından tahliye edilen Dilruba Kayserilioğlu siyaset gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''Özgür Özel'in bu millete özür borcu var'' sözlerine yanıt verdi.

Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu neden yok, ayrıldı mı? Oktay Kaynarca mı sunacak? Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu neden yok, ayrıldı mı?... Haberi Görüntüle

''AK PARTİ SEÇMENİNDEN ÖZÜR DİLİYORUM''

Dilruba hanım adına ben tüm AK Parti seçmeninden özür dilediğini belirten CHP lideri, ''Dilruba'nın ifadelerini savunmuyorum. İfade özgürlüğünü, bunun için tutuklanmasını ölçüsüz ve adaletsiz buluyorum. Sayın Erdoğan Özgür Özel özür dilesin diyor. Ben ne için özür dileyeyim? Ben Dilruba adına özür dileyeyim. Ben Dilruba adına söylediği sözlerden alınmış kötü hissetmiş kim varsa özür dilerim. Şimdi sıra Erdoğan'da. Ağzıma alamayacağım ifadelerle Gezi'ye katılanlara 'sürtük' dedi. Şimdi Erdoğan da onlardan özür dilesin'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teğmenlerin kılıçlı yeminli için ilk yorum Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teğmenlerin kılıçlı yeminli için ilk yorum Haberi Görüntüle

''BEŞ YILI İKİYE BÖLELİM''

Açıklamasının devamında konuyu erken seçime getiren Özgür Özel, “Bu beş yılı ikiye bölelim; iki buçuk bizden, iki buçuk sizden. İki buçuk yılınız dolunca getirin Meclis’e seçime gidelim. Aday olmak istiyorsa Erdoğan bize Kasım 2025’ten sonra gelmesin. O olmaz. İki buçuk yılı dolana kadar varız, sonra yokuz.” dedi.

MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: PKK'nın sözde İran sorumlusu yok edildi MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: PKK'nın sözde İran sorumlusu yok edildi Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Dün partisinin genel merkezinde “Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı”nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel'e seslenmişti.

Sokak röportajında halkın iradesine dil uzatan Dilruba Kayserilioğlu'nu 30 Ağustos'ta baş köşeye oturtan Özgür Özel'e seslenen Erdoğan, ''O fotoğraf Türk demokrasisine Türk siyasetine yakışmamıştır. Bu lekenin süratle temizlenmesi kanaatindeyiz. Milletimiz o fotoğraf karesine girenlere gereken tepkiyi verecek. Özel'in de millete bir özür borcu olduğuna inanıyoruz.'' ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading