Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depreme hazırlık beka meselesidir!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depreme hazırlık beka meselesidir!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de toplam büyüklüğü 657 bin metrekare olan 3 millet bahçesi ve Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yeni Binası açılışında konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Depreme hazırlık, Türkiye için bir beka meselesidir, hükümet olarak bunun gereğini yerine getiriyoruz" dedi.      

Gündem

08.09.2024, 10:41

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gölcük Devlet Hastanesi, Teleferik ve TOKİ Konutları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Açılış Töreni''nde açıklamalarda bulundu.

13 Eylül Erzincan'da deprem mi oldu? Erzincan'da kaç büyüklüğünde deprem oldu merkez üssü neresi? 13 Eylül Erzincan'da deprem mi oldu? Erzincan'da kaç büyüklüğünde deprem... Haberi Görüntüle

DEPREME HAZIRLIK BEKA MESELESİDİR 

 Bir daha benzer acılar yaşamamak için seferber olduk. Depreme hazırlık beka meselesidir. Durmak yok yola devam diyen tüm Gölcük'lü kardeşlerime teşekkür ediyorum. Kocaeli'yi geliştirmek, büyütmek için yatırımlarla her türlü desteği veriyoruz. İzmir Körfezi'nin yaşadığı pislik, İzmit'te olmayacak. Gezi olaylarında birkaç ağacın yeri değişti diye ortalığı yıkanlar, İstanbul Boğazı'nda yapılanlara gıkını çıkarmıyorlar.

Bugün de Kocaeli'ye elimiz boş gelmedik. 3 millet bahçemizi bugün açıyoruz. Tüm Kocaeli halkına hayırlı olsun. Gebze-Darıca sahil metro hattımızda da çalışmalar hızla ilerliyor. Bu hattı da 2025 yılı sonunda hizmete açmayı planlıyoruz. (Kocaeli Kuzey Hızlı Raylı Sistemi Hattı) İnşallah bu önemli projeyi 2028 yılında hizmete vereceğiz.

THY'den dev başarı! Londra'da 3 ayrı finansman ödülüne layık görüldü THY'den dev başarı! Londra'da 3 ayrı finansman ödülüne layık görüldü Haberi Görüntüle

"LAFLA ÇEVRECİLİK YAPMIYORUZ"

İzmit Körfezi'ni temizliyoruz. Mavi suları tekrar eski berraklığına kavuşturuyoruz. Kamyonlarımız vızır vızır çamur taşıyor. Lafla çevrecilik yapmıyoruz. Haliç'i temizlediğimiz gibi İzmit Körfezi'ni de pırıl pırıl yapacağız. İzmir Körfezi'nin yaşadığı pislik İzmit'te olmayacak.

Ekrem İmamoğlu'nun diploması sahte mi? YÖK denkliği yokken Girne'den İstanbul'a nasıl geldi? Ekrem İmamoğlu'nun diploması sahte mi? YÖK denkliği yokken Girne'den İstanbul'a... Haberi Görüntüle

"ÇEVRE İSTİSMARCILARININ HİÇBİRİ ORTADA YOK"

Gezi olaylarında 3-5 ağacın yeri değişti diye sokakları yakıp yıkanların durumunu görüyorsunuz. İstanbul'da yaşanan çevre talanıyla ilgili tek bir cümle bile kurmuyorlar. Ülkemizin en nadide çevre hazinelerinin gasbedilmesi karşısında bırakın protesto eylemleri düzenlemeyi, tek bir cümle bile kuramıyorlar. Mangalda kül bırakmayan çevre istismarcılarının hiçbiri ortada yok.

iPhone 16 fiyatı ne kadar? iPhone 16 özellikleri neler? iPhone 16 fiyatı ne kadar? iPhone 16 özellikleri neler? Haberi Görüntüle

"İHMALKARLIK PAÇALARINDAN AKIYOR"

Ya kafalarını kuma gömdüler ya da havaya bakıp ıslık çalıyorlar. İzmir Körfezi'ne ses çıkarmıyorlar. Çevre felaketine yol veren yöneticiler görevlerini yapmadıkları gibi beceriksizlik, ihmalkarlık adeta paçalarından akıyor.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ni halkımızın emrine bugün sunuyoruz. Kocaeli Şehir Hastanesi'ni hizmete açtığımızda ne diyorlardı? Yok canım, açtık işte. Sağlık alanında Kocaeli'ye 18 milyar lira tutarında yatırım yaptık. Bu yatırımların birilerini rahatsız ettiğinin farkındayız. Başkaları gibi kafamızda 40 tilki dolaştırmıyoruz Erdoğan, konuşmasının ardından yapımı tamamlanan projelerin açılışını gerçekleştirdi.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading