Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kan tüccarları bizden rahatsız oluyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kan tüccarları bizden rahatsız oluyor

Atatürk Havalimanı'nda, ''Jandarma ve Emniyet Teşkilatlarımıza 7204 Yeni Aracın Hizmete Alım Töreni’’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in siber saldırılarına ilişkin "Lübnan'a karşı düzenlenen siber terör saldırılarıyla bunun ne kadar hayati olduğunu bir kez daha gördük." diye konuştu. Erdoğan ayrıca ''Vadedilmiş topraklar hayali kuranlar, eski sömürü çarklarını çevirmek isteyenler bizden rahatsız oluyorlar. Silah lobileri, kaos lobileri bizden, büyüyen ve güçlenen Türkiye'den rahatsız oluyorlar.'' dedi.

Gündem

20.09.2024, 17:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda, ‘’Jandarma ve Emniyet Teşkilatlarımıza 7204 Yeni Aracın Hizmete Alım Töreni’’ne katıldı.

Burada katılımcılara seslenen Erdoğan, önemli mesajlar verdi. Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Görevleri sırasında gazi olan kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Türk milleti için hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum.

Emniyet Genel Müdürlüğümüzün ve Jandarma Genel Komutanlığımızın envanterinde bulunan, ekonomik ömrünü tamamlayan taşıtlarımızı artık yeniliyoruz. Devletimize ve milletimize karşı mesuliyetlerimizi yerine getirebilmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Alınan ve hizmete sunulan araçların 5001 tanesini emniyet teşkilatı 2203 adedini iste jandarma teşkilatını kullanacak. Bu araçlar asayiş, terör ve uyuşturucu ile mücadele başta olmak üzere güvenlik faaliyetlerimizin daha etkin yürütülmesini kolaylaştıracaktır.

Siyonistin markası boykotları aşmaya çalışıyor! Zarar eden Coca-Cola İsmini değiştirdi Siyonistin markası boykotları aşmaya çalışıyor! Zarar eden Coca-Cola İsmini değiştirdi Haberi Görüntüle

7 BİN 204 YENİ ARAÇ

Emniyet Genel Müdürlüğümüzün ve Jandarma Genel Komutanlığımızın envanterinde bulunan, ekonomik ömrünü tamamlayan taşıtlarımızı artık yeniliyoruz. Toplamda 7 bin 204 araç Jandarma ve Emniyetin emrinde olacak. Bu araçlar güvenlik faaliyetlerimizi kolaylaştıracak. 70'lerde sokakların nasıl kaosa sürüklendiğini net hatırlıyoruz. Kargaşa ortamını vasyet sisteminin bahanesi olarak kullandılar. Milletimizin huzurunu kaçıran, kamu düzenini bozan herkes, devletimizin kadife eldiveni içindeki çelikten yumruğuyla karşı karşıya olacaktır. Polisimiz, jandarmamız ile milletimizin arasına nifak sokmak isteyenlere bugüne kadar fırsat vermedik, bundan sonra da asla izin vermeyeceğiz.

Beyaz Saray'dan Ayşenur Eygi açıklaması! Sözcü cevap vermekte zorlandı: 'Aile üyeleriyle temas halindeyiz' Beyaz Saray'dan Ayşenur Eygi açıklaması! Sözcü cevap vermekte zorlandı: 'Aile... Haberi Görüntüle

''825 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ''

Terörü kaynağında bertaraf etme stratejisini uyguladık. Vatan toprağının her karışında asayiş en üst seviyeye çıkarıldı. Kendini dokunulmaz gören alçakların tepesine tepesine bindik. Terör örgütleri nefes alamaz oldu. Terör örgütlerine sınırlarımız içinde ve dışında nefes alacakları hiçbir alan bırakmadık. 2024 yılı içerisinde PKK'sından FETÖ'süne, DHKP/C'sinden DEAŞ'ına eli kanlı canilere karşı 35 bin 500 operasyon düzenlendi, 825 terörist etkisiz hale getirildi. 70 terör eylemi engellendi. Türkiye'nin huzurundan en ufak bir taviz veremeyiz. Bu konuda son derece kararlıyız, dirayetliyiz. Terörü kaynağında yok ediyoruz. İnlerini başlarına yıkıyoruz. 

Atatürk soslu maklube: FETÖ, Nihat Genç'in Veryansın TV'sini ele geçiriyor Atatürk soslu maklube: FETÖ, Nihat Genç'in Veryansın TV'sini ele geçiriyor Haberi Görüntüle

''MİLLİ YAZILIMLARINI ÖNEMİ ARTTI''

Lübnan'a karşı düzenlenen siber terör saldırılarıyla bunun ne kadar hayati olduğunu bir kez daha gördük. Yerli ve milli yazılımla verdiğimiz önem ve hamlelerimiz ortada.Vadedilmiş topraklar hayali kuranlar, eski sömürü çarklarını çevirmek isteyenler bizden rahatsız oluyorlar. Silah lobileri, kaos lobileri bizden, büyüyen ve güçlenen Türkiye'den rahatsız oluyorlar.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading